Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/2) στην Αρτέμιδα, καθώς ένας 17χρονος μαθητής «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή στον ύπνο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος είχε πάει για διανυκτέρευση στο σπίτι ενός φίλου του στην Αρτέμιδα.
Όταν οι άνθρωποι που ήταν εκεί, προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν διαπίστωσαν ότι ο 17χρονος δεν ανταποκρίνεται και αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.
Όταν έφτασε εκεί το πλήρωμα του ασθενοφόρου και η γιατρός, δυστυχώς ήταν ήδη αργά για το παιδί, το οποίο είχε αφήσει την τελευταία πνοή του.
Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του Τμήματος Ασφαλείας Σπάτων, το οποίο διερευνά τα αίτια του θανάτου του άτυχου μαθητή.
Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο θάνατο του παιδιού, ενώ φίλοι και συγγενείς προσπαθούν να διαχειριστούν την απώλεια.