Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2025
PlusΤέμπη: «Η Αναστασία ήταν στο 3ο βαγόνι, έπεσε η οροφή πάνω της,...

Τέμπη: «Η Αναστασία ήταν στο 3ο βαγόνι, έπεσε η οροφή πάνω της, αυτό ήταν το παπουτσάκι της», λέει ο πατέρας της

Η Αναστασία Παπαγγελή ήταν ένα από τα 57 θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη. Η 19χρονη φοιτήτρια βρισκόταν στη θέση 12 στο τρίτο βαγόνι και καταπλακώθηκε όταν έγινε η σύγκρουση.

«Ο πόνος είναι βουνό, είναι τεράστιος, η οδύνη… Καθημερινά και κάθε δευτερόλεπτο και κάθε στιγμή τη σκεφτόμαστε, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι μαζί μας και ότι εμείς δεν την βλέπουμε αλλά εκείνη μας βλέπει. Με αυτή τη φιλοσοφία προχωράμε γιατί πρέπει να προχωρήσουμε γιατί μεγαλώνω τέσσερα παιδιά μαζί με την Αναστασία», είπε ο πατέρας της άτυχης 19χρονης μίλησε στον ΑΝΤ1.

stigmiotypo othonis 2025 02 27 15.57.40 stigmiotypo othonis 2025 02 27 15.57.50

Ο πατέρας της Αναστασίας, η οποία έχασε τη ζωή της στα Τέμπη, έδειξε το παπούτσι της κόρης του στην κάμερα και είπε: «Αυτό είναι το παπουτσάκι της, το οποίο ακόμα μυρίζει αυτή την παράξενη ουσία. Δεν περιμένω κανένα πόρισμα. Όταν άνοιξα τη σακούλα ήταν σαν να έφερα μια χούφτα οινόπνευμα και βενζίνη μαζί στο πρόσωπό μου. Ήταν μούσκεμα. Τώρα έχουν στεγνώσει αλλά ακόμα μυρίζουν.

Η Αναστασία ήταν στη θέση 12 στο 3ο βαγόνι. Κατέρρευσε η οροφή επάνω της».

Σχετικά με τα προγραμματισμένα συλλαλητήρια της 28ης Φεβρουαρίου για τα Τέμπη, ο Ηλίας ανέφερε: «Εμείς δεν θέλουμε αποσταθεροποίηση, δεν θέλουμε να γίνουμε κυβέρνηση, δεν θέλουμε να γίνουμε αντιπολίτευση, δεν θέλουμε να γίνουμε μέλη κομμάτων. Θέλουμε η Δικαιοσύνη να λειτουργήσει με πιο γρήγορους ρυθμούς».

Τα πιο σημαντικά