Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΠέθανε ο ηθοποιός Παύλος Βουτσίνος – Η ανακοίνωση για την κηδεία του...

Πέθανε ο ηθοποιός Παύλος Βουτσίνος – Η ανακοίνωση για την κηδεία του – Έφυγε τόσο νέος, τη μέρα των γενεθλίων του

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Παύλου Βουτσινού, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του και τους συναδέλφους του.

Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε νεαρή ηλικία χθες το απόγευμα, προκαλώντας σοκ και συγκίνηση.

Η ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Παύλο Βουτσίνο

O Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, αναφέρθηκε στον πρόωρο χαμό του Παύλου Βουτσινού και κοινοποίησε πληροφορίες για την κηδεία του. «Η αυλαία για τον αγαπημένο αξιόλογο συνάδελφο Παύλο Βουτσίνο, που έφυγε τόσο νέος τη μέρα των γενεθλίων του, θα δοθεί στην καθολική εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου στους Άγιους Αναργύρους αύριο Δευτέρα στις 12.30. Καλό ταξίδι από όλους μας», έγραψε ο γνωστός ηθοποιός και τέως πρόεδρος του ΣΕΗ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σπύρος Μπιμπίλας (@spyrosmpimpilas)

Συλλυπητήρια μηνύματα κατέκλυσαν τα social media, με συναδέλφους και φίλους να εκφράζουν την οδύνη τους για την απώλεια ενός αξιόλογου ηθοποιού και ενός ξεχωριστού ανθρώπου. Όσοι τον γνώρισαν κάνουν λόγο για ένα γλυκό πλάσμα, αλλά βασανισμένο, στα σχόλια της ανάρτησης του Σπύρου Μπιμπίλα.

Τα πιο σημαντικά