Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2025
αληθινά περιστατικά«Ο σύζυγός μου πέθανε από τον καημό του, που δεν έπαιζε πουθενά!»

«Ο σύζυγός μου πέθανε από τον καημό του, που δεν έπαιζε πουθενά!»

«Ο σύζυγός μου πέθανε από τον καημό του που δεν έπαιζε πουθενά. Το τηλέφωνό μας είχε να χτυπήσει δύο χρόνια για να τον πάρουν για δουλειά. Και έφυγε με αυτό το παράπονο».

Με σπαρακτικά λόγια που βγαίνουν μέσα από την πληγωμένη της ψυχή, η σύζυγός του ηθοποιού Πάνου Ρεντούμη, Άντα, τρεις μήνες μετά τον ξαφνικό θάνατό του, σπάει την σιωπή της και μιλάει αποκλειστικά στην Espresso για τον εφιάλτη της ανεργίας που σιγοέτρωγε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο.

f1 panos rentoumis 696x406 1

  • Ήταν 17 Σεπτεμβρίου όταν η είδηση του για τον ξαφνικό θάνατο του 55χρονου ηθοποιού Πάνου Ρεντούμη που παλιότερα είχε ερμηνεύσει πολλούς ρόλους τόσο στο περίφημο ‘Ρετιρέ» του Γιάννη Δαλιανίδη, όσο και στα σήριαλ «Ανατομία ενός εγκλήματος», «Τρίτο στεφάνι», «Αληθινοί έρωτες», «Έγκλημα και πάθος» και πολλά άλλα, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Κανένας συνάδελφός του δεν περίμενε πως ο αγαπημένος φίλος τους και συνεργάτης έφυγε τόσο ξαφνικά, χωρίς κανείς να το πάρει χαμπάρι. Τις ημέρες του θανάτου του, πολλά σενάρια είχαν δει το φως της δημοσιότητας για τα παθολογικά αίτια που πιθανόν τον έστειλαν στο θάνατο. Ωστόσο, το «σαράκι» της ανεργίας, εδώ και δύο χρόνια έτρωγε τα σωθικά του αξιαγάπητου ηθοποιού.

«Ο άντρας μου πέθανε στον ύπνο του από καρδιά. Με τον Πάνο είχαμε παντρευτεί από μικρά παιδιά. Είχε τελειώσει το Εθνικό Θέατρο με άριστα. Και ενώ ήταν φοβερός ηθοποιός {καθομολογία όλων} δυστυχώς δεν τον έπαιρναν τελευταία για δουλειά. Το τηλέφωνό του δεν χτυπούσε καθόλου. Είχε να δουλέψει δύο χρόνια» λέει με σπασμένη φωνή και αναφιλητά για τον πόνο που νιώθει η ίδια από τον χαμό του. «Ήταν πολύ άδικος ο θάνατός του. Ήταν πολύ στεναχωρημένος και αγχωμένος τελευταία. Γιατί όταν είσαι ταλαντούχος και κάθεσαι σπίτι σου στην πιο παραγωγική ηλικία, επόμενο είναι τρελαίνεσαι. Έπαιρνε αντικαταθλιπτικά χάπια για να μπορέσει να αντέξει. Από την μια η ανεργία, από την άλλη ο κορονοϊός τον έστειλαν στον θάνατο. Και έφυγε με αυτό το παράπονο. Που δεν τον έπαιρναν για δουλειά».

Τα πιο σημαντικά