Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2025
ΕλλάδαΚως: 18χρονος Αφγανός απоπεıράθnκε να βıάσει 8χρονn - Σuνελήφθη ο δράστης

Κως: 18χρονος Αφγανός απоπεıράθnκε να βıάσει 8χρονn – Σuνελήφθη ο δράστης

Εφιαλτικές στιγμές έζησε την Παρασκευή (15/3) ένα 8χρονο κοριτσάκι από τη Συρία στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Κω, όταν 18χρονος προσπάθησε να το βιάσει στις τουαλέτες.

Ευτυχώς η ανήλικη, παρά τον τρόμο που έζησε, βρήκε τη δύναμη να καλέσει σε βοήθεια και άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα ο 18χρονος Αφγανός δράστης να φοβηθεί και να τραπεί σε φυγή.

main 2ed0c80651cc8a19144ce39e0ef80dcb

Σύμφωνα με το kosnews24.gr, όλα συνέβησαν όταν ο 18χρονος μπήκε στις γυναικείες τουαλέτες όπου βρισκόταν το παιδί και αφού το χτύπησε στην κοιλιά και στο κεφάλι, προσπάθησε να κατεβάσει το παντελόνι της 8χρονης για να τη βιάσει.

ked ko chartis

Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί συνέλαβαν τον 18χρονο δράστη, τον οποίο σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αναγνώρισε και η ανήλικη.

Σε βάρος του συλληφθέντεα σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού ανηλίκου και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

Τα πιο σημαντικά