Πρώτη φορά χωρίς τη σύζυγό του ο ηθοποιός
Συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή (21/3) η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με την κατάθεση κοντινών προσώπων της δεύτερης καταγγέλλουσας, που ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά το 2014 μέσα στο αυτοκίνητό του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέργιου Σαμαρτζή στην εκπομπή Buongiorno, για πρώτη φορά ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε μόνος του στο δικαστήριο, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του, χωρίς τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου στο πλευρό του.
Επίσης, από την αίθουσα, απουσιάζουν κάποιοι βασικοί μάρτυρες όπως η Κάτια Δανδουλάκη, η Λένα Δροσάκη, η Εβελίνα Παπούλια και ο Σπύρος Μπιμπίλας, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας να προτείνει να επιβληθεί πρόστιμο ύψους 500 ευρώ στους μάρτυρες που απουσιάζουν.
Δίκη Φιλιππίδη: Εισαγγελική πρόταση για πρόστιμο στους Μπιμπίλα, Δανδουλάκη, Δροσάκη και Παπούλια
Πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν ότι από τη δικαστική αίθουσα λείπουν κάποιοι βασικοί μάρτυρες όπως η Κάτια Δανδουλάκη, η Λένα Δροσάκη, η Εβελίνα Παπούλια και ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο εισαγγελέας πρότεινε να επιβληθεί πρόστιμο 500 ευρώ στους μάρτυρες που λείπουν.
Παρολ’ αυτά, η διαδικασία της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται με την παρουσίαση των μαρτυρικών καταθέσεων, ενώ η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς οι κατηγορίες που βαραίνουν τον ηθοποιό και σκηνοθέτη είναι ιδιαίτερα σοβαρές.