Δύο αυτό-αποκαλούμενοι «βρικόλακες» από το Όστιν του Τέξας, ισχυρίζονται πως βρήκαν την αληθινή αγάπη χάρη στο ότι η παθιασμένη σχέση τους έχει ως βάση το να ρουφά ο ένας το αίμα του άλλου.
Η Κόμισσα Lea και ο Κόμης Tim Van Doorn (υποψιαζόμαστε πως δεν είναι πραγματικά γαλαζοαίματοι, αλλά ας παίξουμε το παιχνίδι τους), γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια σε ένα φεστιβάλ βρικολάκων και ένιωσαν αμέσως, όπως το περιέγραψε το Tim στο Barcroft TV, «μια σκοτεινή σύνδεση».
Αυτή η σύνδεση μετατράπηκε γρήγορα σε ρομαντική σχέση, η οποία όμως δεν μοιάζει σε τίποτα με τις τυπικές σχέσεις που γνωρίζουμε. Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει το γεγονός πως απολαμβάνουν να πίνουν ο ένας το αίμα του άλλου.
«Είμαστε κατά κάποιον τρόπο σαν καρχαρίες, όταν ξεκινάμε να το κάνουμε. Νιώθω όλη την ορμή της ζωής, την ουσία του άλλου και η ενέργειά του έρχεται μέσα σου», λέει η Lea.
«Είναι μια σεξουαλική εμπειρία και συχνά ρουφάμε αίμα στο υπνοδωμάτιο. Τα βαμπίρ είναι πολύ σεξουαλικά πλάσματα και όταν κάνεις σεξ το αίμα σου κυριολεκτικά πάλλεται».
Παρότι και οι δυο τους διαθέτουν ταιριαστούς ακρυλικούς κυνόδοντες, αρκετά ισχυρούς για να δαγκώσουν και να αντλήσουν αίμα, προτιμούν να χρησιμοποιούν ξυραφάκια και σύριγγες.
Ο Tim, ο οποίος είναι 31 ετών και το επάγγελμά του είναι να διαβάζει κάρτες Ταρό, λέει πως η όλη εμπειρία μπορεί να συγκριθεί με το σεξ σε επίπεδα απόλαυσης.
«Όταν τρέφομαι με αίμα είναι τόσο καλό όσο το σεξ, επειδή παίρνω τη δύναμη (του άλλου) και νιώθω ισχυρός. Νιώθω το άτομο από το οποίο τρέφομαι σε ένα εντελώς άλλο βαθμό και με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο απ’ ότι θα το ένιωθα μέσω των λέξεων», λέει.
«Βασικά προτιμώ να πίνω αίμα από το να κάνω σεξ», προσθέτει η Lea. «Λαμβάνεις όλη την ουσία ενός ατόμου και αυτό για εμένα μεταφράζεται σε έκσταση. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα».
Το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί ενώ ήδη μεγαλώνουν μαζί τον 3χρονο γιο του Tim από τον προηγούμενο γάμο του.
Λένε πως θα ήταν αμφότεροι χαρούμενοι αν ο μικρός ακολουθούσε το παράδειγμά τους, αλλά δεν θέλουν να του επιβάλλουν τίποτα.
«Πιστεύουμε πως είναι κάτι που κάθε βρικόλακας πρέπει να ανακαλύψει μόνος του», λέει ο Tim.
Όσο ακραία κι αν ακούγεται αυτή τους η συνήθεια, έχει αποδειχθεί επιστημονικά πως η κατανάλωση μικρών ποσοτήτων αίματος δεν διατρέχει κινδύνους, αρκεί το «δωρητής» να μην πάσχει από κάποια αιματολογική ασθένεια.
Μια μελέτη του 2015 από τον D.J. Williams, διευθυντή κοινωνικής εργασίας στο Κρατικό Πανεπιστήμιο του Αϊντάχο, υποδηλώνει ότι οι παγκόσμιοι αριθμοί πληθυσμού βαμπίρ (δηλαδή ανθρώπων που ισχυρίζονται πως είναι βρικόλακες) ανέρχονται πλέον σε χιλιάδες.
Και παρότι ταινίες όπως το «Twilight» και σειρές όπως το «True Blood» έχουν συνεισφέρει σημαντικά στην άνοδο της δημοτικότητας των βρικολάκων, ο Williams είπε στο Reuters πως η πλειονότητα των αυτό-αποκαλούμενων βαμπίρ «πιστεύουν πως γεννήθηκαν έτσι –δεν το επέλεξαν».
Δείτε το βίντεο (προσοχή ενοχλητικές εικόνες)