Μια σπάνια βραδινή έξοδο πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας με τη σύντροφό του, Ευαγγελία Καρύδη.
Το ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονόμοπουλος και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό κατά την είσοδό του, αρκετά χαλαρό και ευδιάθετο.
Η σύντροφος του Αλέξανδρου Τσουβέλα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.
Να σημειωθεί, πως ο Αλέξανδρος Τσουβέλας κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό δεν τον βλέπουμε συχνά με την αγαπημένη του.
Οι δυο τους μετρούν περισσότερα από 10 χρόνια κοινής πορείας.
Αναφερόμενος στην σύντροφό του και το ενδεχόμενο ενός γάμου σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας είπε: «Μου αρέσει να χαλάω ρομαντικές στιγμές, μου αρέσει να κάνω άβολο φλερτ στην σύντροφό μου. Μπορεί να το πάρω το κορίτσι, μπορεί να την έχω πάρει ήδη και να μην το ξέρετε».
Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν: