Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2024
αληθινές ιστορίεςΗ καλύτερη νεκρολογία που γράφτηκε ποτέ σε εφημερίδα. Πραγματικά ιδιοφυής.

Η καλύτερη νεκρολογία που γράφτηκε ποτέ σε εφημερίδα. Πραγματικά ιδιοφυής.

Τις περισσότερες φορές οι νεκρολογίες είναι καταθλιπτικές. Υπάρχουν, όμως και ελπιδοφόρες νεκρολογίες, που μας λένε πως τρόπους να συνεχίσουμε την ζωή μας. Η νεκρολογία που θα διαβάσετε παρακάτω είναι πραγματικά η καλύτερη που έχει γραφτεί ποτέ σε εφημερίδα.

Στην αρχή φάνηκε μπερδεμένη, διαβάζοντας αυτόν τον επικήδειο στους New York Times. Αυτό που ακολούθησε, όμως, ήταν πανέξυπνο!

Σήμερα, θρηνούμε την απώλεια της αγαπημένης και παλιάς μας φίλης, Κοινή Λογική, που ήταν στο πλευρό μας για πολλά χρόνια. Κανείς δεν γνωρίζει την ακριβή της ηλικία, καθώς τα αρχεία χάθηκαν πριν από πολλά χρόνια στα γρανάζια της γραφειοκρατίας. Θα την θυμόμαστε πάντα ως την φίλη που μας έμαθε πολύ σημαντικά μαθήματα, όπως:

  1. Γιατί το πρωινό πουλί πιάνει το σκουλήκι;
  2. Γιατί η ζωή δεν είναι δίκαιη;
  3. Μάλλον εγώ έφταιγα.
  4. Να ξέρουμε πότε να κάνουμε το επόμενο βήμα.

Η Κοινή Λογική ζούσε μια λιτή ζωή, με ασφαλείς οικονομικές κινήσεις (μην ξοδεύεις περισσότερα από όσα κερδίζεις) και αξιόπιστες στρατηγικές (οι ενήλικες και όχι τα παιδιά πρέπει να έχουν τον έλεγχο).

Η υγεία της άρχισε να επιδεινώνεται ταχύτατα, όταν άρχισαν να εφαρμόζονται οι καλοπροαίρετοι, αλλά αυταρχικοί κανονισμοί. Αναφορές για ένα 6χρονο που κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση, επειδή φίλησε έναν συμμαθητή του, αποβολές εφήβων από το σχολείο, επειδή χρησιμοποίησαν στοματικό διάλυμα μετά το μεσημεριανό και η απόλυση μιας καθηγήτριας, επειδή επέπληξε έναν αναιδή μαθητή, βοήθησαν στην επιδείνωση της κατάστασής της.

Η Κοινή Λογική άρχισε να χάνει έδαφος, όταν οι γονείς άρχισαν να επιτίθενται στους καθηγητές, επειδή κάνουν την δουλειά που οι ίδιοι οι γονείς έπρεπε να κάνουν, δηλαδή να συμμορφώσουν τα ανυπάκουα παιδιά τους.

Η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη, όταν τα σχολεία έπρεπε να ζητήσουν γονική συναίνεση, για να δώσουν αντηλιακό ή ασπιρίνη σε όποιον μαθητή το χρειαζόταν. Αλλά δεν μπορούσαν να ενημερώσουν τους γονείς αν η κόρη τους ήταν έγκυος και ήθελε να κάνει έκτρωση.

Η Κοινή Λογική έχασε την θέλησή της για ζωή, όταν οι εκκλησίες μετατράπηκαν σε επιχειρήσεις και οι εγκληματίες είχαν καλύτερη αντιμετώπιση από τα θύματά τους.

Η Κοινή Λογική δέχθηκε μεγάλο πλήγμα, όταν δεν μπορούσες να υπερασπιστείς τον εαυτό σου από έναν κλέφτη στο ίδιο σου το σπίτι και ο κλέφτης είχε δικαίωμα να σε μηνύσει για επίθεση.

Η Κοινή Λογική τελικά έχασε κάθε θέληση για ζωή, όταν μια γυναίκα δεν μπόρεσε να καταλάβει, ότι μια κούπα με αχνιστό καφέ έκαιγε. Έριξε λίγο καφέ στα πόδια της και φυσικά πήρε μια μεγάλη αποζημίωση.

Τον θάνατο της Κοινής Λογικής θα προλογίσουν:

  1. Οι γονείς της, Ειλικρίνεια και Εμπιστοσύνη
  2. Τον σύζυγό της, Διακριτικότητα
  3. Την κόρη της, Υπευθυνότητα
  4. Τον γιο της, Λογική

Επέζησε χάρη στα ετεροθαλή αδέρφια της:

  1. Ξέρω τα δικαιώματά μου
  2. Το θέλω τώρα
  3. Κάποιος άλλος φταίει
  4. Είμαι το θύμα
  5. Πλήρωσε με για το τίποτα

Λίγοι ήταν εκείνοι που πήγαν στην κηδεία, γιατί οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν καν, ότι πέθανε.

Αν την θυμάστε ακόμα, διαβιβάστε το. Αν όχι, γίνετε μέλος της πλειονότητας και μείνετε άπραγοι.

Τα πιο σημαντικά