Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024
αληθινές ιστορίεςΈκανα σχέση με έναν άντρα 12 χρόνια μικρότερο. Από τη μέρα που...

Έκανα σχέση με έναν άντρα 12 χρόνια μικρότερο. Από τη μέρα που χωρίσαμε με χλεuάζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί

Είμαι χωρισμένη μαμά 40 ετών και απ’ ότι μου λένε οι γύρω μου φαίνομαι πολύ νεότερη – να ‘ναι καλά τα γονίδια. Έχω δύο παιδιά ηλικίας 10 και 7 ετών και είμαι επιχειρηματίας, έχω ένα εστιατόριο και ένα πολύ γνωστό μπαρ.

Από το διαζύγιό μου και μετά δεν έκανα καμία σοβαρή σχέση μέχρι πριν από περίπου 4 χρόνια, όταν ερωτεύτηκα τρελά έναν άντρα 12 χρόνια μικρότερό μου που είχε έρθει στο μπαρ μαζί με φίλους του.

Στην αρχή με φλέρταρε και τον φλέρταρα και εγώ. Μετά πιάσαμε την κουβέντα και καταλήξαμε το ίδιο βράδυ να κάνουμε σεξ.Ήταν Σαββατοκύριακο και τα παιδιά μου ήταν με το μπαμπά τους. Από εκείνο το βράδυ και μετά βρισκόμασταν συχνά. Κοιμόμασταν σπίτι του ή σπίτι μου. Η σχέση αυτή μου θύμισε πως είναι να ζεις ξανά. Ήταν σαν να μου έδωσε ο Θεός και άλλα χρόνια ζωής. Απολάμβανα την παρέα του, το κάθε λεπτό μαζί του, έκανα ο, τι έκανε και εκείνος και το σεξ μαζί του ήταν εκπληκτικό. Με ανέβασε πολύ ψυχολογικά η προσοχή που μου έδειχνε.
Όσο και αν τον ερωτεύτηκα, δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να παραμείνουμε μαζί λόγω της ηλικίας του. Όταν μου είπε ότι είναι και αυτός πολύ ερωτευμένος μαζί μου και θέλει να το δούμε πιο σοβαρά, ενθουσιάστηκα. Έχασα τα μυαλά μου και χάθηκα στον κόσμο του. Όμως αρνήθηκα. Η λογική σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να υπερισχύει του συναισθήματος. Όσο και να ήθελα να είμαστε μαζί, δεν μπορούσαμε. Η ηλικία του ήταν δεσμευτικός παράγοντας.

Όταν του είπα ότι δεν γίνεται και του εξήγησα τους λόγους, θύμωσε πολύ. Το είδα στα μάτια του, σκοτείνιασαν αμέσως. Σηκώθηκε και έφυγε και εμφανίστηκε μία εβδομάδα αργότερα, στο μπαρ που έχω. Ήρθε με τους φίλους του και με ξεφτίλισε μπροστά σε όλους.

Έλεγε φωναχτά ότι δεν ήμουν παρά μία απελπισμένη, ότι ήμουν χάλια στο σεξ και ότι όποιος με έβλεπε γυμνή, θα καταλάβαινε. Είπε πολλά ακόμα που μου τα μετέφερε μία σερβιτόρα που έτυχε να περνάει από δίπλα τους εκείνη τη στιγμή. Αυτό που με πλήγωσε πιο πολύ απ’ όλα ήταν ότι είπε πως ούτε τυφλός δεν θα πήγαινε μαζί μου τόσο χάλια που είμαι.
Το ότι δεν ήθελα να σοβαρέψω τη σχέση μας, δεν του δίνει το δικαίωμα να με διασύρει. Μπορεί να χωρίσαμε, αλλά εγώ εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένη μαζί του και τον σέβομαι. Με ντρόπιασε τόσο πολύ που δεν ξέρω αν θα εμπιστευτώ κάποιον άλλο ποτέ μου.

Διονυσία

Τα πιο σημαντικά