Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024
αληθινές ιστορίεςΈχω πάει με 200 γυναίκες και δεν ξέρω αν μπορώ να μείνω...

Έχω πάει με 200 γυναίκες και δεν ξέρω αν μπορώ να μείνω πιστός στη μνηστή μου

Η σεξουαλική μου ζωή υπήρξε πολύ έντονη, τόσο που όπως τα υπολογίζω πρέπει να έχω πάει με πάνω από 200 γυναίκες στο ενεργητικό μου.

Τώρα είμαι με μία υπέροχη γυναίκα που την αγαπώ και τη σέβομαι αλλά έχω αρχίσει να ανησυχώ ότι δεν θα τα καταφέρω για πολύ ακόμα να της μείνω πιστός. Είναι εξαιρετική κοπέλα και με αγαπά πολύ αλλά ο πρότερος βίος μου δεν με αφήνει να αγιάσω.

Είμαι 36 ετών και μέχρι και πριν τον κορονοϊό ήμουν σε μία πολύ καλή δουλειά με εξαιρετικές απολαβές. Είμαι ψηλός, όμορφος, ιδιαίτερα ευπαρουσίαστος και οι γυναίκες ανέκαθεν δεν μπορούσαν να μου αντισταθούν. Το θέμα είναι ότι ούτε εγώ μπορώ να τους αντισταθώ.

Πρόσφατα βρέθηκα τυχαία στο δρόμο με μία κοπέλα με την οποία παλιά είχαμε σχέση και ήμασταν και συνάδελφοι. Είχε μόλις χωρίσει και πλέον ζούσε μόνη. Άντεξα μόνο δύο εβδομάδες. Ένα βράδυ πήγα σπίτι της και κάναμε σεξ. Ήταν μία στιγμή αδυναμίας, μία «κουτσουκέλα» που δεν θέλω να επαναληφθεί αλλά φοβάμαι πως είναι στο χαρακτήρα μου να επαναληφθεί.

Προσπαθώ να το καταπολεμήσω, αλλά φαίνεται ότι η απιστία είναι κομμάτι του εαυτού μου και δεν θα απαλλαγώ εύκολα απ’ αυτήν. Το προσπαθώ και δεν θέλω οι κακές μου συνήθειες να γίνουν αφορμή να χάσω από το πλευρό μου μία γυναίκα που αγαπώ.

Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Δημήτρης

Τα πιο σημαντικά