Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024
αληθινές ιστορίεςΑνακάλυψα ότι ο αντρας μου απέκτησε παιδί εκτός γάμου ενώ ήμασταν παντρεμένοι....

Ανακάλυψα ότι ο αντρας μου απέκτησε παιδί εκτός γάμου ενώ ήμασταν παντρεμένοι. Δεν έχω τη δύναμη να τον χωρίσω…

Πριν από μερικές εβδομάδες μια 25χρονη κοπέλα προσέγγισε το γιο μου μέσω Facebook και του είπε ότι είναι ετεροθαλής αδερφή του. Ο σύζυγος μου είχε σχέση με τη μητέρα της, η οποία ήταν παντρεμένη αλλά χώρισε από το σύζυγό της μετά τη γέννηση του μωρού – της κοπέλας δηλαδή που επικοινώνησε με το γιο μου – και έφυγε μακριά.

Εγώ είμαι 53 ετών και ο σύζυγός μου 55. Είμαστε παντρεμένοι εδώ και 29 χρόνια και πολύ ευτυχισμένοι θα έλεγα, μέχρι που η κοπέλα αυτή ήρθε να ταράξει τα νερά και έστειλε στο γιο μου μια ερωτική επιστολή που υποτίθεται ότι είχε στείλει ο άντρας μου στη μητέρα της. Από το γραφικό χαρακτήρα κατάλαβα ότι το γράμμα αυτό ανήκει όντως σε εκείνον.
Όταν το συζήτησα μαζί του και προσπάθησα να βγάλω μια άκρη, τα αρνήθηκε όλα και μου είπε ότι το πιο εύκολο πράγμα είναι να πλαστογραφηθεί ο γραφικός χαρακτήρας κάποιου.

Επειδή ούτε εγώ ούτε ο γιος μου μπορούσαμε να καταλάβουμε τι είναι αλήθεια και τι ψέμα, του ζήτησα να τη ρωτήσει αν ήθελε κι εκείνη να κάνουν ένα τεστ DNA για να διαπιστώσουν αν είναι όντως αδέρφια.

Δέχτηκε, τα αποτελέσματα βγήκαν και όντως είναι αδέρφια. Ο σύζυγος μου αρνείται να το δεχθεί και υποστηρίζει ότι η γυναίκα αυτή μάλλον έχει κάποιες άκρες στο τμήμα ελέγχου DNA και μπόρεσε να παραποιήσει το αποτέλεσμα. Δεν έχει καταλάβει ότι ξεφεύγει. Επιμένει στην αθωότητά του λες και φοβάται μήπως η κοπέλα αυτή διεκδικήσει μέρος της πατρικής περιουσίας, που ο άντρας μου… δεν έχει (ένα σπίτι έχουμε όλο και όλο). Εγώ από τη μεριά μου έχω πειστεί ότι μόνο αθώος δεν είναι. Από την ημέρα που έμαθα τα αποτελέσματα δεν του έχω μιλήσει. Ήμασταν παντρεμένοι και είχαμε ένα αγοράκι δύο ετών αλλά δεν του έφτανε η οικογενειακή μας ευτυχία και πήγε και έκανε παιδί και με άλλη.

Μισώ τους τσακωμούς και δεν θέλω εντάσεις στο σπίτι μου. Και να τσακωθούμε δεν είμαι καλή στο να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου. Ντρέπομαι για λογαριασμό του και λυπάμαι πολύ για τα χρόνια που ξόδεψα κοντά του. Θέλω να του ζητήσω να κάνει και αυτός τεστ DNA αλλά είμαι σίγουρη ότι θα αρνηθεί.

Από εκείνη την ημέρα ο γιος μου τσακώνεται καθημερινά με το μπαμπά του, τον αποκαλεί ψεύτη και προσπαθεί να τον κάνει να παραδεχτεί την αλήθεια αλλά ακόμα δεν έχει πετύχει τίποτα. Μου ζητάει επίμονα να τον διώξω από το σπίτι αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Ξέρω ότι ο άντρας μου με αγαπάει και τον αγαπάω και εγώ αλλά σίγουρα θα δυσκολευτώ να ξεπεράσω την απιστία του και τα ψέματά του τόσα χρόνια. Είχαμε πάντα μια πολύ καλή σχέση και θέλω να παλέψω για την οικογένειά μας για να ξαναγίνει αυτή σχέση όπως ήταν. Θα ήθελα πολύ να πιστέψω ότι όλο αυτό είναι ένα ψέμα και ότι δεν είναι ένοχος, αλλά μάλλον είναι.

Στην ηλικία που είμαι δεν μπορώ και δεν θέλω να κάνω μια καινούργια αρχή. Δεν έχω τη δύναμη να τον χωρίσω. Θα βάλω τα δυνατά μου γιατί δεν θέλω να διαλυθεί η οικογένειά μας οπότε… βλέποντας και κάνοντας.

Βάσια

Τα πιο σημαντικά