Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024
αληθινές ιστορίεςΗ αδερφή μου με κατηγορεί ότι «χάλασα» την παρθενıά της ανιψιάς μου,...

Η αδερφή μου με κατηγορεί ότι «χάλασα» την παρθενıά της ανιψιάς μου, επειδή της έδωσα ταμπóν

Μία θεία κατηγορήθηκε από την αδερφή της και μητέρα της ανιψιάς της επειδή όταν το παιδί είχε περίοδο του έδωσε ταμπόν.

Η γυναίκα που ανέβασε την ιστορία της στο Reddit είπε ότι η αδερφή της τα έβαλε άσχημα μαζί της γιατί με αυτό που έκανε κατέστρεψε την παρθενιά του παιδιού!

Η αδερφή αρνήθηκε να συζητήσει το «ακατάλληλο» ζήτημα με την έφηβη κόρη της, τα έβαλε όμως με την αδερφή της κατηγορώντας την ανοιχτά ότι είναι εκείνη υπεύθυνη για το κακό που συνέβη.

«Όταν στην ανιψιά μου ήρθε η περίοδος για πρώτη φορά, η μητέρα της με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να τη βοηθήσω και να εξηγήσω στην κόρη της τι είναι η περίοδος, γιατί έχει περίοδο και πώς να τη διαχειριστεί. Προφανώς και δεν ήθελα να το κάνω γιατί δεν ήταν δική μου δουλειά αλλά το έκανα γιατί κάποιος έπρεπε να βοηθήσει το κοριτσάκι που είχε φρικάρει εντελώς γιατί αιμορραγούσε και η αδερφή μου δεν ήταν η κατάλληλη».

Έτσι η θεία έδωσε μερικά μαξιλάρια στο παιδί να τα βάλει πίσω από τη μέση της και της εξήγησε ότι πέρα από τις σερβιέτες υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές όπως τα ταμπόν που είναι από τις καλύτερες για τους αρχάριους.

«Έχει περίοδο εδώ και περίπου ένα χρόνο και τις προάλλες ήρθε να μου πει ότι καμιά φορά στο σχολείο ντρέπεται γιατί τις πρώτες μέρες έχει έντονη ροή και πολλές φορές στο σχολείο δεν προλαβαίνει να αλλάξει και λερώνεται. Η μαμά της αντί να τη βοηθήσει της λέει ότι είναι δική της δουλειά να πλύνει τα ρούχα και τα εσώρουχά της και να βγάλει τους λεκέδες από το αίμα και εγώ θέλοντας πάντα να τη βοηθήσω της έδωσα ένα ταμπόν και της είπα να το δοκιμάσει για να απαλλαγεί μια και καλή από το πρόβλημα των διαρροών. Η αδερφή μου το έμαθε όταν είδε το ταμπόν στην τσάντα της και βγήκε εκτός εαυτού. Ισχυρίστηκε ότι δεν είχα κανένα δικαίωμα να της δώσω κάτι τέτοιο και ότι έχασε την παρθενιά της λέγοντάς της να το χρησιμοποιήσει.

Δεν αισθάνομαι ότι αυτό που έκανα ήταν λάθος. Η ανιψιά μου δείχνει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε μένα παρά στη μητέρα της και δεν ήθελε να την κοροϊδεύουν άλλο στο σχολείο και να πλένει κάθε λίγο και λιγάκι τα εσώρουχα και τα ρούχα της για να βγάλει τους λεκέδες αίματος».

Η θεία ολοκλήρωσε την ανάρτησή της ρωτώντας τους χρήστες του Reddit αν έκανε λάθος αλλά η πλειοψηφία των χρηστών πίστευε ότι η αδερφή της έπρεπε επιτέλους να ξυπνήσει.

«Μετά το ταμπόν που έκανες δώρο στην ανιψιά σου κάνε και στην αδερφή σου ένα ξυπνητήρι μπας και ξυπνήσει. Φέρεται λες και έκανες κάποιο έγκλημα τη στιγμή που το μόνο που ήθελες ήταν να βοηθήσεις».

«Καλύτερα κάνε δώρο στην αδερφή σου ένα ημερολόγιο μήπως και καταλάβει επιτέλους ότι ζούμε στο 2021».

Ένας τρίτος χρήστης έγραψε: «Είναι απαράδεκτο μία γυναίκα να μην έχει ιδέα από ανατομία του γυναικείου σώματος».

Τα πιο σημαντικά