Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024
αληθινές ιστορίεςΗ μέλλουσα πεθερά μου με παίρνει τηλέφωνο 50 φορές τη μέρα για...

Η μέλλουσα πεθερά μου με παίρνει τηλέφωνο 50 φορές τη μέρα για να με πείσει να βάλω το παλιό της νυφικό

Έχω βρει το τέλειο νυφικό εδώ και 6 μήνες, αλλά η πεθερά μου με παίρνει τηλέφωνο από 30 μέχρι 50 φορές τη μέρα προσπαθώντας να με πείσει να βάλω το δικό της νυφικό, το οποίο έχει παραποιήσει για να μου κάνει. Μα 50 φορές τη μέρα; Δεν το σηκώνω και επιμένει μέχρι να με βρει. Με ικετεύει…Λέει ότι δεν θα σταματήσει μέχρι να δεχτώ.

Σε λίγους μήνες παντρεύομαι επιτέλους. Χρυσό τον έκανα τον γαμπρό, ο οποίος απέφευγε το γάμο όπως ο διάολος το λιβάνι. Όλα κυλούν καλά μέχρι στιγμής εκτός από ένα πράγμα, που με έχει βγάλει εκτός εαυτού. Η μέλλουσα πεθερά μου και το θέμα νυφικό. Έχω βρει το τέλειο νυφικό εδώ και 6 μήνες, αλλά η πεθερά μου με παίρνει τηλέφωνο από 30 μέχρι 50 φορές τη μέρα προσπαθώντας να με πείσει να βάλω το δικό της νυφικό, το οποίο έχει παραποιήσει για να μου κάνει.

Το αποφεύγω ευγενικά όσο μπορώ, αλλά αυτή η επιμονή της μου την έχει δώσει στα νεύρα. Εκτιμώ την κίνησή της, αναγνωρίζω ότι είναι οικογενειακό κειμήλιο, αλλά θέλω το δικό μου νυφικό, εκείνο, που διάλεξα εγώ και μου άρεσε. Πίστευα ότι με τόσα άκυρα, που έχει φάει από μένα, θα το έπαιρνε επιτέλους απόφαση και θα το έδινε σε κάποια από τις κόρες της. Αλλά, δεν…Θύμωσε, που δεν δέχτηκα και είπε στον αρραβωνιαστικό μου ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό τον γάμο και ότι δεν θα βοηθήσει καθόλου. Πάνω που χάρηκα, άρχισαν τα τηλέφωνα προσπαθώντας να με μεταπείσει. Μα 50 φορές τη μέρα; Δεν το σηκώνω και επιμένει μέχρι να με βρει. Με ικετεύει…Λέει ότι δεν θα σταματήσει μέχρι να δεχτώ.

Ο αρραβωνιαστικός μου δεν παίρνει θέση και καλούμαι να βγάλω μόνη μου το φίδι από την τρύπα. Από τη μια η πεθερά που μου πέταξε ότι αν δεν το βάλω, δεν θα έρθει στο γάμο και από την άλλη ο μνηστήρας μου, που λέει να της κάνω το χατίρι και να το βάλω στο γάμο και μετά στο κέντρο, που θα βγουν οι πιο πολλές φωτογραφίες το βγάζω και βάζω ό, τι θέλω. Βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Νίκη

Τα πιο σημαντικά