Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024
αληθινές ιστορίεςΕίμαι χήρα και γνώρισα κάποιον αλλά «παίζει» και με άλλες στο fb....

Είμαι χήρα και γνώρισα κάποιον αλλά «παίζει» και με άλλες στο fb. Να διακόψω;

Είμαι χήρα εδώ και πολλά χρόνια και πρόσφατα αποφάσισα να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου. Γνώρισα έναν άντρα, με τον οποίο η σχέση μας ξεκίνησε καλά και μετά από ένα χρόνο σχέσης αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί.

Έχουν δίκιο σε αυτό που λένε ότι στη συμβίωση φαίνεται ο άνθρωπος και όχι σε μία απλή σχέση που τον βλέπεις κάθε Σαββατοκύριακο ή κάθε δύο μέρες όταν βγαίνετε. Αν δεν μέναμε μαζί δεν θα ανακάλυπτα την αλήθεια.

Κάθε πρωί τον έβλεπα να σηκώνεται νωρίς και πριν καν πάει τουαλέτα, πριν πλύνει τα δόντια του, πριν πλύνει το πρόσωπό του και φάει πρωινό καθόταν στον υπολογιστή και κάτι πληκτρολογούσε. Γρήγορα ανακάλυψα ότι έπαιζε και με άλλες στο Facebook και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανακάλυψα πολλά παράθυρα συνομιλιών ανοιχτά από διάφορες γυναίκες. Το τι τους έγραφε δεν περιγράφεται. Σε μερικές μάλιστα έγραφε ότι τις αγαπάει και ότι ανυπομονεί να τις γνωρίσει.

Μετά από αυτό όπως ήταν αναμενόμενο έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες από το σπίτι. Επέστρεψε λίγες μέρες μετά για να ζητήσει συγγνώμη και μία δεύτερη ευκαιρία. Μου είπε ότι του έλειπα και ότι ήθελε να προσπαθήσουμε ξανά. Όσο διάστημα ήμασταν χωριστά βγήκε ραντεβού με κάποιες άλλες γυναίκες, όπως μου εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος αλλά υποσχέθηκε να ξεκόψει απ’ όλες για να είμαστε μόνο μαζί.

Τον πίστεψα δυστυχώς αλλά προς μεγάλη μου λύπη διαπίστωσα ότι όχι μόνο κρατάει επαφή με κάποιες γυναίκες, αλλά βγαίνουν κιόλας. Στο λογαριασμό του στο Facebook στο στάτους εξακολουθεί να λέει ελεύθερος και όχι σε σχέση.

Του ξεκαθάρισα ότι αυτή την κατάσταση δεν πρόκειται να την ανεχτώ. Δεν θα έρχεται μία ζωή πρώτο το fb και οι φιλενάδες του και μετά εγώ.

Παντρεύτηκα στα 18 μου και 22 χρόνια μετά ο άντρας μου έφυγε από τη ζωή. Δεν ξέρω τι να κάνω. Μου αρέσει ο άντρας αυτός, δεν γίνεται όμως να φλερτάρει μέσω Facebook και να βγαίνει με άλλες 10 και εγώ να τον περιμένω ωσάν πιστή Πηνελόπη. Αν θέλει να προχωρήσουμε και να ευδοκιμήσουμε σαν ζευγάρι πρέπει να κάνει κάτι.

Πριν τον γνωρίσω υπήρξαν και άλλοι άντρες στη ζωή μου, αλλά τους απέρριψα γιατί ήθελα κάποιον σοβαρό. Πού να ‘ξερα!

Δεν θέλω να μείνω μόνη. Θέλω να είμαι με κάποιον που θα με αγαπά και θα με σέβεται. Τι να κάνω;

Ελευθερία

Τα πιο σημαντικά