Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024
αληθινές ιστορίεςΟ σύντροφός μου είχε ερωμένη την πρώην γυναίκα του. Αυτή που άφησε...

Ο σύντροφός μου είχε ερωμένη την πρώην γυναίκα του. Αυτή που άφησε για’ μένα…

Είχα σχέση τρία χρόνια με παντρεμένο. Ξεκίνησε για πλάκα και εξελίχθηκε σε κάτι δυνατό. Εκεινος ειχε ένα παιδί και εγώ είμαι χωρισμένη με δυο παιδιά. Κάποια στιγμή έμεινα έγκυος και τότε αυτός ζήτησε διαζύγιο. Αποφασίσαμε να είμαστε και κανονικά μαζί και ξεκίνησε τα χαρτιά του διαζυγίου για να μπορέσουμε να παντρευτούμε εμείς.

Γέννησα το κοριτσάκι μας και μετά από μερικούς μήνες και ενώ βγήκε τελικά το διαζευκτήριο, παρατήρησα μια παράξενη συμπεριφορά. Ενώ δεν είχαμε απολύτως κανένα πρόβλημα μεταξύ μας, έλειπε ώρες, δεν σήκωνε τηλέφωνα, δεν έδειχνε να ενδιαφέρεται για το παιδί. Καλά για γάμο ούτε λόγος..

Το κλίμα μεταξύ μας έγινε αφόρητο όταν άρχισε να λείπει από το σπίτι μέρες με το πρόσχημα ότι κάνει εφημερίες (είναι γιατρός) ενώ εγώ μάθαινα ότι το νοσοκομείο του πχ δεν εφημέρευε εκείνη τη μέρα. Αμέσως μυρίστηκα ότι έχει άλλη αλλά αυτό που είδα ξεπερνάει κάθε φαντασία….

…ο τύπος είχε ερωμένη την…πρωην γυναίκα του. Αυτή που άφησε για μένα. Τους έκανα τσακωτούς στο αμάξι του εξω από το νοσοκομείο που δουλεύει και έγινε χαμός. Η τύπισσα μάλιστα μου είπε ότι ήρθε η ώρα να δω πως είναι να μπαίνουν τρίτοι σε έναν γάμο και έγινα ακόμα πιο έξαλλη.
Η πλάκα είναι ότι μόλις τους έπιασα αυτή τον έδιωξε γιατί όπως είπε, πήρε την εκδίκησή της και δεν ήθελε κάτι άλλο.

Τώρα αυτός ζητάει να γυρίσει σ’ εμένα κι ενώ δεν θέλω σκέφτομαι ότι έχουμε κι ένα μωρό.

Τί να κάνω;

Γεωργία

Τα πιο σημαντικά