Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024
αληθινές ιστορίεςΈμεινα έγκυος από το φίλο μου που είναι παντρεμένος. Φοβάμαι μην εγκαταλείψει...

Έμεινα έγκυος από το φίλο μου που είναι παντρεμένος. Φοβάμαι μην εγκαταλείψει την οικογένειά του για εμένα

Είμαι 28 χρονών και τα τελευταία δύο χρόνια έχω σχέση με έναν άντρα που είναι παντρεμένος με 3 παιδιά. Είμαι αρκετά μικρότερή του, αλλά η ηλικία ποτέ δεν με ένοιαζε. Το βρίσκω συναρπαστικό που κρυβόμαστε και γενικά βρίσκω συναρπαστική την όλη φάση. Το σεξ είναι φοβερό, είναι πολύ γενναιόδωρος και ασχολείται μόνο με εμένα όλη την ώρα. Η γυναίκα του δεν έχει καταλάβει τίποτα 2 χρόνια τώρα.

Ποτέ δεν του ζήτησα κάτι παραπάνω απ’ αυτά που μπορούσε να μου προσφέρει ούτε και φυσικά του ζήτησα πότε να αφήσει τη γυναίκα του για μένα. Περνάμε καλά όπως είμαστε, ένα παράνομο δηλαδή ζευγαράκι που κρύβεται απ’ όλους και απ’ όλα, πράγμα που κάνει την σχέση μας ακόμα πιο τέλεια.

Τα πράγματα άλλαξαν κάπως όταν ανακάλυψα ότι περιμένω το παιδί του κι ακόμα δεν είμαι σίγουρη τι πρέπει να κάνω. Δεν του έχω πει κάτι ακόμη. Πιστεύω ότι το σοκ θα είναι μεγάλο και ίσως και να θέλει να αφήσει τη γυναίκα του και τα παιδιά του για να είναι μαζί μου, κάτι που δεν θέλω σε καμία περίπτωση. Έχουν 3 παιδιά μαζί, τα οποία ξέρω ότι υπεραγαπά. Αν πει να μείνει μαζί μου, δεν θα μπορέσω να ζήσω με τις τύψεις. Δεν με νοιάζει που τόσο καιρό απατούσε τη γυναίκα του και κορόιδευε την οικογένεια του, όχι όμως και να τους εγκαταλείψει. Όλα έχουν ένα όριο κι αυτό δεν θα το άντεχα με τίποτα.

Δεν έχω πει πουθενά και σε κανέναν ότι είμαι έγκυος. Ούτε για τη σχέση μου έχω μιλήσει σε κανέναν. Μόνο δυο φίλες μου το γνωρίζουν. Οι γονείς μου και η υπόλοιπη οικογένειά μου δεν έχει ιδέα. Δεν έχει νόημα να μάθουν. Ούτε φωνές έχω όρεξη να ακούσω ούτε υστερίες. Και να το μάθουν στην τελική δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθούν τη σχέση αυτή. Ίσα ίσα που θα με βάλουν στο στόχαστρο που έμπλεξα με παντρεμένο.

Το Σαββατοκύριακο που έρχεται έχουμε κανονίσει να πάμε μια εκδρομή. Στη γυναίκα του έχει πει ότι θα πάει επαγγελματικό ταξίδι. Σκοπεύω να του πω τα νέα εκεί. Πως όμως να του τα πω; Και να του πω, τι κάνουμε από κει και πέρα;

Ελπίδα

Τα πιο σημαντικά