Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024
αληθινές ιστορίεςΈπιασα τον άντρα μου να στέλνει σεξοuαλικά μηνύματα σε συνάδελφό του. Πώς...

Έπιασα τον άντρα μου να στέλνει σεξοuαλικά μηνύματα σε συνάδελφό του. Πώς να τον ξαναεμπιστευτώ;

Ο άντρας μου γνώρισε μία γυναίκα από τη δουλειά του, η οποία εργάζεται σε άλλο τμήμα και γρήγορα έγιναν πολύ καλοί φίλοι. Δεν είχα αντιληφθεί τίποτα μέχρι που ένα πρωί ήρθε στη δουλειά μου επειδή ήθελε λέει να μου πει κάτι σημαντικό.

Κοντολογίς μου είπε για τη φίλη του αυτή, ότι φιλήθηκαν και ότι επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο, όχι για να πουν τα νέα της ημέρας ή για τον καιρό. Κατάλαβα ότι εννοούσε πως τα μηνύματα που στέλνουν είναι σεξουαλικού περιεχομένου. Στο τέλος πέταξε και το καλύτερο. Ότι έχουν ανταλλάξει γυμνές φωτογραφίες. Κι εγώ η χαζή τον πίστεψα ότι είναι μόνο φίλοι!

Φυσικά το πρώτο πράγμα που απαίτησα να κάνει ήταν να διαγράψει τον αριθμό της, τις φωτογραφίες που του έχει στείλει αλλά και να τη διαγράψει από φίλη στο Facebook όπως και έκανε. Ή θα έκανε ό, τι του ζήτησα ή θα χωρίζαμε. Δεν υπήρχε άλλη λύση.

Δύο μήνες μετά η γυναίκα αυτή απολύθηκε για καλή μου τύχη και την τελευταία μέρα της στη δουλειά ο άντρας μου με ρώτησε αν μπορούσε να ξανααποθήκευσει το τηλέφωνό της για να μαθαίνει νέα της και να βγάλει μία selfie μαζί της γιατί έφευγε από τη δουλειά. Του είπα να κάνει ό, τι κρίνει σωστό. Το άφησα πάνω του. Τελικά και το τηλέφωνο της πήρε και selfie μαζί της έβγαλε.

Θέλω να σώσω το γάμο μου, αλλά δεν με αφήνει. Θέλω να ξαναγίνουμε όπως ήμασταν παλιά. Δεν ξέρω όμως αν μπορώ. Προχτές μπήκα στο κινητό του και είδα ότι άρχισαν πάλι να στέλνουν μηνύματα ο ένας στον άλλον ιδιαίτερα ακατάλληλου περιεχομένου. Κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία επαφή με τη γυναίκα αυτή αλλά και πάλι προσπαθώ να μη ζηλεύω και να κρατήσω ένα επίπεδο. Πώς όμως θα το κάνω αυτό όταν η γυναίκα εκείνη του έχει πει ότι τρέφει άλλου είδους συναισθήματα για εκείνον και οι γυμνές φωτογραφίες και τα βρωμόλογα πηγαινοέρχονται;

Είμαι σε μεγάλη απόγνωση και δεν σας κρύβω ότι σκέφτηκα πολλές φορές να τα παρατήσω και να φύγω, αλλά δεν θα το κάνω. Θα το παλέψω. Νιώθω ότι χάνω τον άντρα μου και διαλύουμε την πανέμορφη οικογένεια που φτιάξαμε μαζί. Συνεχίζω να ζω αλλά ο πόνος για όσα συνέβησαν είναι πολύ έντονος.

Έχω άδικο που νιώθω έτσι; Εσείς στη θέση μου τι θα κάνατε;

Μαίρη

Τα πιο σημαντικά