Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΖωή Κωνσταντοπούλου: Έβαλε μέχρι και τον γυμναστή της στο ψηφοδέλτιο - Η...

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έβαλε μέχρι και τον γυμναστή της στο ψηφοδέλτιο – Η ανάρτηση Georghy Zhukov στο Twitter

Οι αντιδράσεις για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και όσους επιλέγει στα ψηφοδέλτια για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου δεν έχουν τέλος

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής της “Πλεύσης Ελευθερίας”, δέχεται σωρεία επικρίσεων έπειτα από τις επιλογές της για τη σειρά των υποψηφίων στα ψηφοδέλτια με λίστα για τις εκλογές 2023 της 25ης Ιουνίου. Οι αποχωρήσεις δεν έχουν τέλος, με όσους φεύγουν από το κόμμα να εκφράζουν ανοιχτά τη διαφωνία τους.

Τελευταίο παράδειγμα όσα αναφέρει ο γνωστός χρήστης του Twitter, Georghy Zhukov, που με ανάρτησή του επισημαίνει ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου τοποθέτησε τον προσωπικό της γυμναστή, Σπήλιο Ζαχαρόπουλο, στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου της εκλογικής περιφέρειας Β1′ στον βόρειο τομέα Αθηνών.

0239392891a74d1e950744e66509b3bb

6bbc2816fd114b6ca840a8a84e332d85

Να σημειώσουμε ότι ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος είναι πρώην πρωταθλητής Ευρώπης στον στίβο και γυμνάζονται μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ήδη από το καλοκαίρι του 2020 στο Αττικό Άλσος. Η κυρία Κωνσταντοπούλου, η οποία παλαιότερα δεν είχε καμιά σχέση με τη γυμναστική, ανέφερε παλαιό δημοσίευμα, έχει βάλει την άθληση στην καθημερινότητά της. Εσχάτως, φαίνεται πως επιχειρεί να βάλει και τον κ. Σπηλιοτόπουλο στη Βουλή, τοποθετώντας τον δεύτερο στο ψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας, κάτω μόνο από τον εαυτό της.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος ήταν στις εκλογές της 21ης Μαΐου, τελευταίος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Ζωη Κωνσταντοπούλου: Βρώμικη και ανήθικη η επίθεση εναντίον της Πλεύσης Ελευθερίας

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το τελευταίο διάστημα, καταγράφονται έντονες αντιδράσεις από υποψήφιους της Πλεύσης Ελευθερίας, που ενώ τα πήγαν καλά στη σταυροδοσία στις εκλογές της 21ης Μαΐου, τελικά “κόπηκαν” από τα ψηφοδέλτια με λίστα της 25ης Ιουνίου, από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει οι Όλγα Δάλλα, Μαργαρίτα Καζάκου και Χρύσα Διαμαντοπούλου, ο οποίες ήταν πρώτες σε σταυρούς στα ψηφοδέλτια της Πλεύσης Ελευθερίας στις εκλογικές περιφέρειές τους. Αυτό σημαίνει πως εάν η Πλεύση Ελευθερίας έμπαινε στη Βουλή, πιθανότατα θα ήταν και οι ίδιες βουλευτές.

Ωστόσο για τις 25 Ιουνίου δεν τους έβαλε σε εκλόγιμες θέσεις, και καταγγέλλουν πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου… “βόλεψε” το “παρεάκι της”.

Από τη μεριά της Ζωή Κωνσταντοπούλου με νέα συνέντευξή της χαρακτήρισε βρώμικη και ανήθικη την επίθεση εναντίον της Πλεύσης Ελευθερίας.

Όπως είπε, έχει την ευθύνη για συγκροτημένη Κοινοβουλευτική Ομάδα, η οποία θα υπερασπίζεται τους πολίτες και δεν θα είναι απούσα από την κοινοβουλευτική διαδικασία.

Μίλησε, όμως, και για επίθεση με προσωπικά χαρακτηριστικά, φέρνοντας το παράδειγμα του Διαμαντή Καραναστάση, ηθοποιού και συντρόφου της, που είναι εκείνος που πήρε στην πλάτη του την Α’ Αθήνας, όπως σημείωσε. Και έχει τοποθετηθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο.

Τα πιο σημαντικά