Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024
αληθινές ιστορίεςΠήγα για ένα βράδυ με μία συνάδελφό μου και έμεινε έγκυος. Τώρα...

Πήγα για ένα βράδυ με μία συνάδελφό μου και έμεινε έγκυος. Τώρα δεν με αφήνει να δω το παιδί

Κάναμε σεξ για ένα βράδυ μόνο, που κατέληξε σε εφιάλτη. Είμαι 26 χρονών.

Η νέα μου συνάδελφος με κάλεσε μια μέρα σπίτι της για να συνεργαστούμε πάνω σε ένα project που μας είχαν αναθέσει στη δουλειά και έπρεπε να το τελειώσουμε εντός προθεσμίας.

Η κοπέλα μου δεν είχε κανένα πρόβλημα. Με αγαπούσε πολύ και μου είχε απεριόριστη εμπιστοσύνη. Εξάλλου δεν είχε κάτι να φοβάται. Η συνάδελφός μου ήταν δέκα χρόνια μεγαλύτερή μου και η κοπέλα μου ήξερε ότι δεν ψάχνομαι.

Δεν θυμάμαι πως καταλήξαμε στο κρεβάτι. Τη θυμάμαι μόνο να ανοίγει ένα μπουκάλι κρασί για να βοηθήσουμε λέει τα εγκεφαλικά μας κύτταρα να χαλαρώσουν και να γίνουμε πιο αποδοτικοί. Στη συνέχεια άνοιξε και δεύτερο μπουκάλι και κάθισε δίπλα μου για να ολοκληρώσουμε το project. Σε κάποια φάση γύρισε προς το μέρος μου και με φίλησε παθιασμένα. Παρόλο που δεν μου άρεσε ούτε είχα σκοπό να κάνω κάτι μαζί της, ανταποκρίθηκα και τη φίλησα και εγώ.

Αυτό ήταν. Δεν μπορούσα να κάνω πια πίσω. Κάναμε σεξ πρώτα στο πάτωμα και μετά στο κρεβάτι της και δεν επέστρεψα σπίτι μου παρά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δεν είχα ξανακάνει κάτι τέτοιο ποτέ πριν. Δεν μου άρεσε που απάτησα την κοπέλα μου αλλά το βρήκα συναρπαστικό… Το επόμενο πρωί ξύπνησα ζαλισμένος και σκυλομετανιωμένος. Δεν είχα μούτρα να αντικρίσω την κοπέλα μου αλλά ούτε και τη γυναίκα αυτή όταν την επόμενη μέρα την είδα στη δουλειά. Φυσικά και δεν είπα τίποτα σε κανέναν.

Περίπου έξι εβδομάδες αργότερα η συνάδελφος αυτή μου είπε ότι είναι έγκυος, ότι πάντα ήθελε ένα παιδί και ότι θα το κρατούσε ο κόσμος να χαλάσει.

Τέτοια εξέλιξη δεν την περίμενα. Στην αρχή μου είπε ότι δεν θέλει τίποτα από μένα, αλλά λίγες μέρες μετά άρχισε να με παρενοχλεί, να με παίρνει τηλέφωνο, να μου στέλνει μηνύματα αλλά και να με απειλεί ότι θα τα πει όλα στην κοπέλα μου.

Τελικά αποφάσισα να πω εγώ τα πάντα στην κοπέλα μου και εκείνη φυσικά με χώρισε όπως ήταν αναμενόμενο. Αποφάσισα επίσης να αναλάβω τις ευθύνες μου και να είμαι πατέρας για το παιδί αυτό που δεν έφταιγε πουθενά. Που να ήξερα ότι ο εφιάλτης μου τώρα ξεκινούσε…

9 μήνες μετά γέννησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Μου είπε ότι δεν είχα κανένα δικαίωμα πάνω της και είπε μάλιστα σε όλους ότι τους είχα εγκαταλείψει και τους δύο. Με κακολογούσε και διέδιδε κάθε λογής φήμες εναντίον μου για πολύ καιρό. Αναγνώρισα το παιδί και την ανάγκασα να με αφήνει να το βλέπω, έστω μία φορά το μήνα. Κάθε φορά που πηγαίνω στο σπίτι τους, μου φέρεται σαν το χειρότερο εχθρό της. Μάλλον ξέχασε ότι χωρίς τη βοήθειά μου δεν θα είχε γίνει μάνα. Η συμπεριφορά της μου λέει πολλά. Με χρησιμοποίησε κανονικότατα για να πετύχει το σκοπό της και δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν κάποια στιγμή παραδεχόταν ότι μου είχε ρίξει κάτι στο κρασί μου, για να εξαφανίσει κάθε μου αναστολή.

Αγαπώ την κόρη μου αλλά φοβάμαι τι θα συμβεί μεγαλώνοντας με τέτοια μάνα. Τι να κάνω;

Σταύρος

Τα πιο σημαντικά