Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024
αληθινές ιστορίεςΟ άντρας μου με χώρισε για πασίγνωστη τραγουδίστρια. Μόλις την άφησε έγκυο...

Ο άντρας μου με χώρισε για πασίγνωστη τραγουδίστρια. Μόλις την άφησε έγκυο ζήτησε να τα ξαναβρούμε

Καλησπέρα. Με λένε Ισμήνη και έχω δύο αγοράκια 5 και 7 ετών. Με τον πρώην άντρα μου ήμασταν μαζί από παιδιά, από το Λύκειο για να καταλάβετε.

Δεν ήξερα πως ήταν ένας άλλος άντρας, δεν είχα εμπειρίες. Εκείνος απ την άλλη σε κάθε ευκαιρία με απατούσε. Δεν είχα αποδείξεις αλλά το καταλάβαινα.

Δεν έλεγα τίποτα για να μην χαλάσω το σπίτι μου εξάλλου σαν άντρας τόσα χρόνια να έχει πάει μόνο μαζί μου, δεν γίνεται και όποιος λέει το αντίθετο, λέει ψέματα.

Απο τη στιγμή που ήταν περιστασιακές σχέσεις δεν με ενοχλούσε. Ώσπου έγινε αυτό που φοβόμουν.

Ερωτεύτηκε. Και όχι όποια να είναι αλλά πασίγνωστη ξανθιά τραγουδίστρια που τίναξε το σπίτι μου στον αέρα.

Ξαφνικά άρχισε να λείπει τα βράδια μέχρι που γυρνούσε ξημερώματα ή έκανε 2 μέρες να εμφανιστεί.

Ξέχασε ότι είχε σπίτι και παιδια, τα παιδιά τον ζήταγαν κι όλο τους έλεγα ότι ήταν σε ταξίδι για δουλειά.

Ξαφνικά άρχισαν να λιγοστεύουν και τα ρούχα στο σπίτι, όποτε ερχόταν έπαιρνε και κάποια.

Ποτέ δεν μου είπε ανοιχτά να χωρισουμε. Μια μέρα έφτασε ο κόμπος στο χτένι και ζήτησα να οριστικοποιήσουμε αυτό που ήθελε και δεν έλεγε.

Έγινε τρελλός έλεγε ότι δεν ξερω τί μου γίνεται ότι είναι πολύ αγχωμένος με τη δουλειά. Αν δεν είχα βάλει ντετέκτιβ να μου δώσει φωτογραφίες από τις φορές που μπαινόβγαινε στο σπίτι της στη Βούλα ή στο μαγαζί που τραγουδούσε και από το οποίο έφευγαν τα βράδια αγκαλιά, θα τον πίστευα, τόσο καλός ηθοποιός, μιλάμε για Οσκαρική ερμηνεία. Του πέταξα τς φωτογραφίες στα μούτρα και του έδωσα μια ώρα διορία να ξεκουμπιστεί.

Το διαζύγιο βγήκε άμεσα και εγώ ξεκίνησα να πηγαίνω σε ψυχολόγο. Όποτε άκουγα στο ραδιόφωνο τραγούδια της ερωμένης του, με έπιανε ένας ακατανίκητος θυμός, ώσπου μια μέρα ξήλωσα το ραδιο απο το αμάξι. Ο καιρός πέρασε, είχα συνηθίσει να είμαι μονογονέας αφού τα παιδιά τα έβλεπε μια φορά τον μήνα και αυτό για μια ώρα. Ένα χρόνο μετά γνώρισα κάποιον και άρχισα δειλά δειλά να βγαίνω μαζί του.

Ένα βράδυ μας πέτυχε στο πάρκινγκ του σπιτιού ο πρώην αντρας μου. Άρχισε να ωρύεται οτι δεν είμαι καλή μάνα και έχω αφήσει τα παιδιά μόνα τους για να βγω με τον γκόμενο. Του εξήγησα ότι τα παιδιά είναι στη μαμά μου αφού αυτός απαξιεί να τα πάρει. Έγινε χαμος. Την άλλη μέρα ζήτησε να τα ξαναβρούμε. Η ιστορία μου βρώμαγε απο την αρχη. Έψαξα και έμαθα ότι άφησε έγκυο την τραγουδίστρια και αυτός της ζήτησε να το ρίξει αλλά επειδή η κοπέλα αρνήθηκε, αυτός έφυγε απο το σπίτι της.

Τις χειρότερες συμβουλές σας για να τον ξεφτιλίσω εντελώς.

Ισμήνη

Τα πιο σημαντικά