Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΣτο κέντρο της Αθήνας με το μηχανάκι η Σία Κοσιώνη με τον...

Στο κέντρο της Αθήνας με το μηχανάκι η Σία Κοσιώνη με τον γιο της, Δήμο

Η δημοσιογράφος οδηγεί και έχει μπροστά της τον μικρό Δήμο Μπακογιάννη

Σε μία διαφορετική εμφάνιση απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Σία Κοσιώνη. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, εθεάθη στο κέντρο της Αθήνας να οδηγεί ένα μηχανάκι, την ίδια ώρα που μπροστά της κάθεται ο γιος της, Δήμος Μπακογιάννης.

Στα στιγμιότυπα, φαίνεται η δημοσιογράφος να φορά ένα τζιν παντελόνι, σακάκι και χαμηλά παπούτσια, να οδηγεί ένα πορτοκαλί μηχανάκι. Μπροστά της, κάθεται ο γιος που απέκτησε με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Η ίδια φορά κράνος προστασίας σε μαύρο χρώμα, ενώ ο γιος ένα ανοιχτό μπλε και οδηγούν με φόντο κεντρικό δρόμο της πόλης και κίτρινα ταξί.

Δείτε τις φωτογραφίες

8800 sia kosioni dimos mpakogianis 2342023 1 8807 sia kosioni dimos mpakogianis 2342023 1 8800 sia kosioni dimos mpakogianis 2342023 8807 sia kosioni dimos mpakogianis 2342023

Στην ανάρτηση που έκανε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, για την Πρωτομαγιά, η Σία Κοσιώνη, ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία από τη στιγμή που παίζουν ποδόσφαιρο.

Η παρουσιάστρια σε θέση τερματοφύλακα, περιμένει να πιάσει τη μπάλα που κλωτσάει ο Δήμος Μπακογιάννης. «Τον Μάη τον πιάσαμε, το γκολ δεν το πιάσαμε! Ας είναι! Καλό μήνα! Καλή Πρωτομαγιά!» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Τα πιο σημαντικά