Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024
Ελλάδα«Ο Νίκος είναι πάρα πολύ θυμωμένος»: Τι αποκαλύπτει συνεργάτης του Κοκλώνη

«Ο Νίκος είναι πάρα πολύ θυμωμένος»: Τι αποκαλύπτει συνεργάτης του Κοκλώνη

Oι επόμενες κινήσεις του παρουσιαστή.

«Όλοι μας όπως και ο Νίκος Κοκλώνης διαβάζουμε και ακούμε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσάψουμε. Δεν έχει ασκηθεί κάποια κατηγορία», σημείωσε ο συνεργάτης του παρουσιαστή, Χάρης Λεμπιδάκης, διευκρινίζοντας ότι ο Νίκος Κοκλώνης «είναι έτοιμος να προσκομίσει την κάθε πληροφορία και να δώσει εξηγήσεις, όταν και εφόσον κάποιος τον καλέσει. Ξέρουν που είναι…».

Μάλιστα, τόνισε ότι ο Νίκος Κοκλώνης έχει θυμό για όσα έχουν ακουστεί τα τελευταία 24ωρα. «Ο Νίκος είναι θυμωμένος. Είναι πάρα πολύ θυμωμένος. Σαφώς ως επαγγελματίας που είναι καλείται σήμερα να βγει, να ψυχαγωγήσει το τηλεοπτικό κοινό για περίπου 6 ώρες» πρόσθεσε, μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».




«Δεν θα σας κάνω τη χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά»

Υπενθυμίζεται, ότι ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, τοποθετήθηκε σχετικά με τους εργαζομένους στην εταιρεία του.

Μάλιστα, επισυνάπτοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Ανάπτυξης, ο γνωστός παρουσιαστής σημείωσε: «Όσο για τα χρήματα που πήρα από το δημόσιο είναι 0. Δείτε και την απάντηση του υπουργείου! Οι φήμες έφτασαν πρώτα άλλου τυχαίο; Κατά τα αλλά δεν είναι πολιτικό θέμα. Δεν θα σας κάνω την χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».




Τα πιο σημαντικά