Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024
διάφοραΗ φίλη μου, ρίχτηκε στον αντρα μου και μου είπε ψέματα πως...

Η φίλη μου, ρίχτηκε στον αντρα μου και μου είπε ψέματα πως της ρίχτηκε εκείνος. Μας διέλυσε την οικογένεια!

 

Με αφορμή όσα διαβάζω από διάφορες γυναίκες οι οποίες αποτελούν τα τρίτα πρόσωπα μιας σχέσης ήθελα να παραθέσω την προσωπική μου ιστορία προκειμένου να καταλάβετε ότι τελικά δεν είναι τόσο απλό όσο φανταζόμαστε κάποιες φορές!

Εγώ ζούσα τον τέλειο έρωτα. Ήμουν παντρεμένη με έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν αφιερωμένος σε εμένα και εγώ σε εκείνον. Ναι, ναι. Όπως στις ταινίες. Ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι και τόσο ερωτευμένοι που ο έρωτας αυτός επέφερε καρπούς. Κάναμε δύο παιδάκια τα οποία λατρεύουμε και οι δύο!
Ας μη μείνουμε όμως σε αυτό. Πάμε στην ουσία.

Ενώ λοιπόν ζούσαμε και υπάρχαμε ο ένας για τον άλλο, στη ζωή μας απρόσμενα μπαίνει μια γυναίκα με την οποία εγώ αναπτύσσω φιλικές σχέσεις και η οποία στα μάτια μου φάνταζε ο πιο ηθικός και καλογνωμος άνθρωπος που είχα γνωρίσει.

Τρώγαμε όλοι μαζί, βγαίναμε οι τρεις μας και είχε γίνει ένα κομμάτι της οικογένειάς μας.
Για μένα αποτελούσε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στο οποίο είχα τυφλή εμπιστοσύνη!

Εκείνη ήταν μια πολύ όμορφη γυναίκα ( που τη φλέρταραν μέχρι και οι πέτρες) αλλά δεν έδινε δικαιώματα και δεν ανταποκρινόταν σε κανέναν. Απολύτως σε κανέναν. Εγώ όταν μιλάω για τυφλή εμπιστοσύνη εννοώ τέτοια που έβγαινε με τον άντρα μου πολύ συχνά και εγώ δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα γιατί είχα εμπιστοσύνη αρχικά στον άνθρωπό μου και έπειτα και σε εκείνη γιατί την θεωρούσα πραγματική μου φίλη.

Που κατέληξε αυτή η ιστορία; Εκείνη να εκμυστηρεύεται στον άντρα μου πως είναι ερωτευμένη μαζί του και πως δεν ξέρει πως συνέβη αυτό, και εκείνος να ανταποκρίνεται στο φλερτ και στην εξομολόγηση αυτή τονίζοντας πως είναι ερωτευμένος μαζί μου και πως με αγαπάει και πως αν θέλει μπορούν απλά να κάνουν σεξ και τίποτα άλλο, πράγμα το οποίο εκείνη δεν δέχτηκε με αποτέλεσμα να με πάρει τηλέφωνο ενώ ήμουν στη δουλειά και να μου πει ότι εκείνος της την “έπεσε”.

Έλυσα τον γρίφο και έμαθα τι έγινε. Ξέρω ακριβώς τι είπε εκείνος (γιατί μου τα είπε ο ίδιος και μου τα έδειξε και τον ξέρω πολύ καλά, και επίσης και εκείνη μου το παραδέχτηκε μετά ότι μου είπε ψέματα).

Τι κατάφερε; Να έχω χωρίσει πλέον με τον άντρα αυτόν και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας σε δύο διαφορετικά σπίτια και να μη μας βλέπουν πια μαζί!

Κορίτσια μου υπέροχα δεν μπαίνουμε σε μια σχέση. Δεν ανακατευομαστε σε κανένα ζευγάρι και ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά στη μέση. Την πληρώνουν χωρίς να φταίνε εκείνα. Ειναι κρίμα και άδικο. Αυτά από μένα!

Τα φιλιά μου!

Ανώνυμη δημοσίευση από τη δημόσια ομάδα Φίλοι Ψυχολογίας

Τα πιο σημαντικά