Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024
Ελλάδα«Έχω μπει τελευταία στιγμή σε πλοίο ουκ ολίγες φορές!» Ξέσπασε ο Σάκης...

«Έχω μπει τελευταία στιγμή σε πλοίο ουκ ολίγες φορές!» Ξέσπασε ο Σάκης Τανιμανίδης για την τραγωδία στο Blue Horizon

Οργισμένος είναι όλος ο κόσμος με την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά, έξω από το Blue Horizon και τα social media έχουν γεμίσει με αναρτήσεις από ανθρώπους που ζητούν να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι, με την πλειοψηφία να μην μπορεί να πιστέψει πως κάτι τέτοιο συνέβη στην Ελλάδα του 2023, η οποία “είναι τόσο μπροστά”.

Ανάμεσα στο πλήθος και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του νεαρού άνδρα και την συνόδευσε με ένα κείμενο, κατά το οποίο προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την βαρβαρότητα του πληρώματος, αλλά κυρίως για την αδιαφορία τους.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για την τραγωδία στο Blue Horizon

«Δεν χωράει στο μυαλό μου αυτό που είδαμε όλοι στο βίντεο από το πλοίο στον Πειραιά! Έχω μπει τελευταία στιγμή σε πλοίο ουκ ολίγες φορές! Η χαλαρότητα με την οποία σπρώχνουν έναν άνθρωπο και η αδιαφορία τους αφού αυτός έχει πέσει στη θάλασσα είναι απίστευτα! Είναι τρελό ότι αυτό συνέβη στην Ελλάδα του 2023! Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη!», σημείωσε.

tanimanidis bluehorizon

Τα πιο σημαντικά