Τετάρτη, Μαρτίου 19 2025
celebritiesΣοκάρει η Μαρία Κατσανδρή για τον Φιλιππίδη: «Τον είχε σπάσει στο ξύλο...

Σοκάρει η Μαρία Κατσανδρή για τον Φιλιππίδη: «Τον είχε σπάσει στο ξύλο μπροστά στα μάτια μας»

“Αν δεν ήταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, το παιδί θα είχε πάει στο νοσοκομείο” περιέγραψε η Μαρία Κατσανδρή.

Για τη συνεργασία που είχε στο θέατρο με τον Πέτρο Φιλιππίδη, πριν από λίγα χρόνια, μίλησε η Μαρία Κατσανδρή όταν συνάντησε την Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωινό της Τετάρτης στον Alpha. Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως στάθηκε πλάι στον συνάδελφο της, Γιώργο Ψάλτου που κατηγόρησε δημόσια τον δημοφιλή ηθοποιό για ξυλοδαρμό κατά τη διάρκεια της παράστασης «Φον Δημητράκης».

01aef47222c340d3b682b31115605e72

parast

filippidis psaltou 0

psaltou 682x384 1

O Γιώργος Ψάλτου

Ειδικότερα, η Μαρία Κατσανδρή υπογράμμισε αρχικά πως «έχω άτυχες συνεργασίες στο μυαλό μου αλλά αυτά συμβαίνει σε όλους. Βεβαίως για την παράσταση «Φον Δημητράκης» θα έπαιρνα το μέρος του Γιώργου Ψάλτου, ήμουν μάρτυρας κατηγορίας. Τον είχε σπάσει στο ξύλο. Τον είχε χτυπήσει μπροστά στα μάτια μας».

Δείτε το βίντεο:



«Όχι μόνο στην παράσταση. Και στην παράσταση αλλά τον χτύπησε και στα καμαρίνια. Αν δεν ήταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, το παιδί θα είχε πάει στο νοσοκομείο. Εγώ ήμουν μπροστά, μπροστά μου γινόταν, αλλά εγώ δεν μπορούσα να βοηθήσω. Δεν είχα τη δύναμη να τον κρατήσω».

Δικαστικά δεν έγινε τίποτα με αυτή την υπόθεση γιατί είχε περάσει ο χρόνος. Παραγράφτηκε» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Κατσανδρή στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Τα πιο σημαντικά