Σάββατο, 15 Μαρτίου 2025
ΕλλάδαΠρώην παίκτης πασίγνωστου ριάλιτι παρίστανε τον αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας -...

Πρώην παίκτης πασίγνωστου ριάλιτι παρίστανε τον αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας – Αuτός είναι

Σε τηλεπαιχνίδι γνωριμιών είχε λάβει μέρος ο «μαϊμού» αστυνομικός της Ομόνοιας
Ο 32χρονος συνελήφθη για αντιποίηση αρχής – Πριν μερικούς μήνες είχε πρωταγωνιστήσει στο τηλεοπτικό παιχνίδι γνωριμιών First Dates

Σε γνωστό τηλεπαιχνίδι γνωριμιών είχε λάβει μέρος ο 32χρονος που συνελήφθη να παριστάνει τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ φορώντας τη στολή με όλο τον εξοπλισμό.

stigmiotypo othonis 2025 03 15 00.03.28

Ο αστυνομικός «μαϊμού» εντοπίστηκε σε καφετέρια της πλατείας Καραϊσκάκη όπου συχνάζουν αστυνομικοί. Ο νεαρός άνδρας είχε ασύρματο, γκλοπ, τη σχετική εξάρτηση αλλά και ένα όπλο που όπως διαπιστώθηκε ήταν πλαστικό «ρέπλικα».

ast mam

Σχεδόν ένα χρόνο

Αν και για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί πόσο καιρό παρίστανε τον αστυνομικό ο 32χρονος, ωστόσο δεν αποκλείεται να το έκανε για αρκετούς μήνες ίσως και για έναν χρόνο μέχρι που συνελήφθη την περασμένη Κυριακή.

Αυτό τουλάχιστον ανέφεραν οι υπεύθυνοι του καταστήματος λέγοντας ότι εμφανιζόταν ως αστυνομικός και έπαιρνε τον καφέ του σχεδόν έναν χρόνο.




Ο 32χρονος συνελήφθη για αντιποίηση αρχής και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Το φως της δημοσιότητας είδε και το βίντεο μέσα από το ΑΤ Ομονοίας όπου οδηγήθηκε με τη στολή του αστυνομικού.

Άτυχος και στο τηλεπαιχνίδι

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν στον συγκεκριμένο άνδρα.

Ο 32χρονος είχε λάβει μέρος σε γνωστό τηλεπαιχνίδι γνωριμιών και είχε γίνει γνωστός ως ο Γιώργος από την Κρήτη, όπως είχε συστηθεί.

Δείτε βίντεο:

Δυστυχώς και στο τηλεπαιχνίδι δεν τα είχε πάει καλά αφού το ραντεβού με την κοπέλα δεν είχε αίσια έκβαση.

Τα πιο σημαντικά