Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2025
PlusΑγωνία για 46χρονη που αγνοείται από τον Σεπτέμβρη

Αγωνία για 46χρονη που αγνοείται από τον Σεπτέμβρη

Εξαφανίστηκαν τα ίχνη της Μαρίας Αγγελακούδη από τη Θεσσαλονίκη όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια

Μια 46χρονη γυναίκα, η Μαρία Αγγελακούδη από τον Έβρο, εξαφανίστηκε στην Θεσσαλονίκη με την οικογένεια της που μένει στην Αλεξανδρούπολη να την αναζητεί.

Πιο συγκεκριμένα την 01/09/2024, εξαφανίστηκαν τα ίχνη της Μαρίας Αγγελακούδη από τη Θεσσαλονίκη όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια.

468132929 889164729954330 7373444259522733202 n

Στθς 28 Φεβρουαρίου εκδόθηκε Missing Alert από Το Χαμόγελο του Παιδιού. Η Μαρία Αγγελακούδη κατάγεται από το χωριό Δόξα Διδυμοτείχου, έμενε πολλά χρόνια στην Αλεξανδρούπολη και εργαζόταν σε καταστήματα εστίασης. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οικογένειά της δεν έχει επικοινωνία μαζί της από την 1 Σεπτεμβρίου 2024.

6 1740900963

Η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού” αναφέρει:

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΥΔΗ, 46 ΕΤΩΝ

Την 01/09/2024, εξαφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη η Μαρία Αγγελακούδη, 46 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 28/02/2025, για την εξαφάνιση της Μαρίας Αγγελακούδη και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μαρία Αγγελακούδη έχει ύψος 1,70μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μάτια και κοντά μαύρα μαλλιά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είναι άγνωστο τι φορούσε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Τα πιο σημαντικά