Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2025
ΕλλάδαΑνθή Βούλγαρη: «Αν θα γίνω μάνα και αν θα είμαι καλή μάνα,...

Ανθή Βούλγαρη: «Αν θα γίνω μάνα και αν θα είμαι καλή μάνα, δεν σας αφορά! Εντάξει;»

Την έντονη ενόχληση της Ανθής Βούλγαρη προκάλεσε μήνυμα που έλαβε στον αέρα της εκπομπής “Κοινωνία Ώρα Mega” από τηλεθεατή.

Αφού λοιπόν η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος διάβασε on air το μήνυμα, στη συνέχεια πήρε τον λόγο και είπε έντονα εκνευρισμένη: “Θέλω να πω κάτι πριν πάμε στις εφημερίδες… Κάποιοι ξυπνάτε με φοβερά νεύρα.

Πείτε ό,τι θέλετε, αλλά αυτό το πράγμα το «θα γίνεις μάνα»… σας παρακαλώ πάρα πολύ, επειδή είμαι πολύ ευαίσθητη με αυτό και δεν θέλω να αρχίσω να εκνευρίζομαι, σταματήστε το.

stigmiotypo othonis 2025 02 04 11.23.57

stigmiotypo othonis 2025 02 04 11.23.51

Δεν έχει να κάνει. Μπορούμε να πούμε κι εμείς την άποψή μας, να ακούσουμε την άποψή σας, πολύ ευχαρίστως. Τώρα αν θα γίνω μάνα και αν θα είμαι καλή μάνα, δεν σας αφορά! Εντάξει; Για να συνεννοούμαστε, κύριε Αντώνη μου. Πλέον θα λέμε τα ονόματά σας. Πάμε στις εφημερίδες τώρα”.

Δείτε το βίντεο:




Τα πιο σημαντικά