Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΑπόφαση-έκπληξη: Εγινε ξανθιά – Η Έλενα Τοπαλίδου αλλάζει τα μαλλιά της και...

Απόφαση-έκπληξη: Εγινε ξανθιά – Η Έλενα Τοπαλίδου αλλάζει τα μαλλιά της και εντυπωσιάζει

Η Έλενα Τοπαλίδου έκανε μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, η οποία έχει προκαλέσει έντονη συζήτηση στο διαδίκτυο.

Εδώ και καιρό, η διάσημη χορεύτρια και ηθοποιός βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω φημών για προβλήματα στον γάμο της με τον γνωστό παρουσιαστή Νίκο Κουρή.

Αυτές οι φήμες πήραν φωτιά μετά το γεγονός ότι ο σύζυγός της την έκανε unfollow στο Instagram. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις πληροφορίες, αφήνοντας τους θαυμαστές τους με απορίες.

Πρόσφατα όμως, η Έλενα Τοπαλίδου κέρδισε και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά με μία μεγάλη ανανέωση στην εμφάνισή της. Συγκεκριμένα, αποφάσισε να κάνει μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά της, την οποία μοιράστηκε με τους followers της μέσω των instastories της. Η αλλαγή αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς οι φωτογραφίες που ανέβασε έδειχναν ένα εντελώς νέο look.

Για την αλλαγή αυτή, η Έλενα συνεργάστηκε με τους ειδικούς του χώρου της ομορφιάς, τον διάσημο hair colorist Νικόλα Βιλλιώτη και τον κομμωτή Χρόνη Τζίμο. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, με την ίδια να δείχνει ενθουσιασμένη από τη νέα της εμφάνιση. Σε ένα από τα stories της μάλιστα, έγραψε με χιούμορ: “Εγώ πήγε εκεί που μου είπαν Αλκμάνος 19… Μετά δεν θυμάμαι. ήταν σαν το Κρυφό Σχολειό της κομμωτικής. Ευχαριστώ”.

Η Έλενα Τοπαλίδου, με την αλλαγή αυτή, αποδεικνύει πως δεν φοβάται να τολμήσει νέα πράγματα και να ανανεώνεται, εντυπωσιάζοντας για ακόμη μία φορά το κοινό της.

1 20 1 21 1 19

Τα πιο σημαντικά