Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΧαμός για το «κέρατο» και όσα είπε ο Κώστας Τσούρος για την...

Χαμός για το «κέρατο» και όσα είπε ο Κώστας Τσούρος για την Αναστασία Γιούσεφ και τον Νίκο Οικονομόπουλο

Κώστας Τσουρός για Αναστασία Γιούσεφ: «Εκθέτει μια κατάσταση, επί της ουσίας λέει ότι την απατούσε ο Νίκος Οικονομόπουλος»

Τις αποκαλύψεις που έκανε πριν μερικές ημέρες η Αναστασία Γιούσεφ για τη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο σχολίασαν το μεσημέρι του Σαββάτου 26/10 στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Μάλιστα, ο Κώστας Τσουρός δεν έκρυψε την αντίθεσή του με την αποκάλυψη όλων αυτών των λεπτομερειών για τη σχέση της με τον τραγουδιστή καθώς ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ποτέ γι’ αυτή.

«Το κακό για τώρα είναι ότι η Αναστασία Γιούσεφ ξαφνικά εκθέτει μια κατάσταση που έζησε με τον Νίκο Οικονομόπουλο διότι δεν ήταν συναινετικό το να δημοσιοποιηθεί αφενός η σχέση και αφετέρου να δημοσιοποιηθούν οι λεπτομέρειες αυτής της σχέσης. Δεν την είχε παραδεχθεί ο Νίκος Οικονομόπουλος αυτή τη σχέση ούτε θυμάμαι ποτέ να είχαν βγει οι δυο τους και να πουν ότι ήταν ζευγάρι» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός και πρόσθεσε,

«Παιδιά, έχει το δικαίωμα κάποιος να βγάλει προς τα έξω κάτι τόσο προσωπικό χωρίς τη συναίνεση του άλλου; Μην ξεχνάτε ότι έχουμε σχολιάσει πάρα πολλές φορές ανθρώπους οι οποίοι έχουν βγει και έχουν πει για προηγούμενες τους σχέσεις χωρίς να έχουν τη συναίνεση του άλλου ανθρώπου οπότε δεν θα σχολιάζουμε αλά καρτ».

«Πάντα θα πρέπει να κρατάμε την ίδια στάση. Όταν δεν είναι συναινετική η αποκάλυψη μιας σχέσης, δεν δικαιούται κανείς να την βγάλει προς τα έξω. Προφανώς και είναι δυσαρεστημένη γιατί επί της ουσίας λέει ότι «με απατούσε», αυτό λέει» είπε στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός και κατέληξε,

«Είναι δυσαρεστημένη αλλά αυτό τι σημαίνει, ρε παιδιά; Ότι θα βγει στα κανάλια να πει ότι με απατούσε ο Νίκος Οικονομόπουλος μετά από τόσα χρόνια;».

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά