Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΒγήκε όλος ο Πειραιάς στα μπαλκόνια και το θαύμαζε: Έδεσε για πρώτη...

Βγήκε όλος ο Πειραιάς στα μπαλκόνια και το θαύμαζε: Έδεσε για πρώτη φορά στο Λιμάνι το «διαμάντι» των Ωκεανών

Το κρουαζιερόπλοιο «Scarlet Lady», το πρώτο της εταιρείας Virgin Voyages, του Βρετανού επιχειρηματία Ρίτσαρντ Μπράνσον, έφτασε για πρώτη φορά στο λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Το πλοίο, το οποίο ναυπηγήθηκε το 2019 στα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri του Sestri Poniente στη Γένοβα, αποτελεί το πολυτελές και πρωτοποριακό «διαμάντι» της Virgin στον χώρο της κρουαζιέρας.

Η «Παρθενική Άφιξη» του Scarlet Lady στον Πειραιά: Το Πρώτο Κρουαζιερόπλοιο της Virgin Voyages

Το Scarlet Lady ξεχωρίζει για τα εντυπωσιακά του χαρακτηριστικά. Με μήκος που φτάνει τα 277 μέτρα και πλάτος 38 μέτρα, το πλοίο διαθέτει συνολικά 17 καταστρώματα, εκ των οποίων τα 13 είναι ειδικά διαμορφωμένα για την εξυπηρέτηση των επιβατών. Η επιβλητική αυτή κατασκευή μπορεί να φιλοξενήσει 2.770 ενήλικες επιβάτες και διαθέτει πλήρωμα 1.160 ατόμων που αναλαμβάνει να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις του, το «Scarlet Lady» είναι ικανό να αναπτύσσει ταχύτητες έως και 22 κόμβους, κάνοντάς το ταχύπλοο και ικανό για μακρινές διαδρομές.

img shp scarlet lady exterior v1 fil cf003181 edited v3 3000x1700 1 scaled

Η άφιξη και αναχώρηση του Scarlet Lady από τον Πειραιά καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό της ιστοσελίδας pireaspiraeus.com, επισημαίνοντας τη μοναδικότητα της επίσκεψης αυτού του υπερπολυτελούς πλοίου που συνδυάζει τεχνολογία και καινοτόμα σχεδίαση, ενώ παράλληλα αντικατοπτρίζει την πολυτέλεια και το όραμα της Virgin Voyages.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Τα πιο σημαντικά