Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΒαρύ πένθος στον ΠΑΟΚ – Ο Γιώργος είναι νεκρός

Βαρύ πένθος στον ΠΑΟΚ – Ο Γιώργος είναι νεκρός

Αποχαιρετισμός σε έναν σημαντικό παράγοντα της οικογένειας του ΠΑΟΚ

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ θρηνεί την απώλεια ενός αγαπημένου και διαχρονικά αφοσιωμένου μέλους της, του Γιώργου Μιχαηλίδη, ο οποίος υπηρέτησε για πολλά χρόνια σε ηγετικές θέσεις στις διοικήσεις των Ζαγοράκη και Βρύζα.

Ο Μιχαηλίδης, με την πολύτιμη συνεισφορά του στον σύλλογο, άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην ιστορία της ομάδας, και η απώλειά του κάνει την ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΟΚ «φτωχότερη».

Σε δημόσια ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατό του, συνοδευόμενη από ειλικρινή συλλυπητήρια προς τους οικείους του. Στην ανάρτηση, αναφέρεται με συγκίνηση πως ο Μιχαηλίδης ήταν ένα πρόσωπο που αντιμετώπιζε κάθε πρόκληση με θετική ενέργεια και αφοπλιστικό χαμόγελο, στοιχεία που τον χαρακτήριζαν και άφησαν ανεξίτηλες αναμνήσεις σε όσους τον γνώριζαν.

Με βαθύ σεβασμό και ευγνωμοσύνη για την προσφορά του, η οικογένεια του ΠΑΟΚ τον αποχαιρετά, εκφράζοντας την ευχή για ένα «καλό ταξίδι», τιμώντας την μνήμη του με λόγια αγάπης και ευγνωμοσύνης.

Αναλυτικά : «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον χαμό του Γιώργου Μιχαηλίδη, που διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τον αποχαιρετούμε με ζωντανή την ανάμνηση της θετικής του ενέργειας και του χαρακτηριστικού του χαμόγελου, μπροστά σε οποιαδήποτε δυσκολία. Καλό ταξίδι Γιώργο…»

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον χαμό του Γιώργου Μιχαηλίδη, που διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τον αποχαιρετούμε με ζωντανή την ανάμνηση της θετικής του ενέργειας και του χαρακτηριστικού του χαμόγελου,…

Τα πιο σημαντικά