Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΗ κουμπάρα «αδειάζει» την 24χρονη από την Αμαλιάδα: «Αρνούμαι ότι είχαμε δεσμό»...

Η κουμπάρα «αδειάζει» την 24χρονη από την Αμαλιάδα: «Αρνούμαι ότι είχαμε δεσμό» – Οι δηλώσεις που την εκθέτουν

Με νέες δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η κουμπάρα της 24χρονης Ειρήνης από την Αμαλιάδα διέψευσε όσα είπε περί σχέσης μεταξύ τους.

H Κατερίνα, η μητέρα του μωρού που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2021 στην Αμαλιάδα, μίλησε σήμερα διαψεύδοντας όσα δήλωσε χθες η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη σχέση τους.

Η μητέρα του μωρού που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2021 και η οποία έχει ισχυριστεί ότι το άφησε στην Ειρήνη για να το προσέχει, έχει προσλάβει δικηγόρο προκειμένου να κινηθεί νομικά ώστε να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για τον θάνατο του παιδιού της.

«Ούτε την κατηγόρησα ούτε της έριξα ευθύνες, είπα ότι θα το ψάξω»

Η Κατερίνα, λοιπόν, δήλωσε σήμερα: «Δεν έχω να πω κάτι. Το αρνούμαι και δεν έχω να σχολιάσω τίποτα άλλο. Δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό». Και συνέχισε σχετικά με το πώς της μπήκαν οι υποψίες για την Ειρήνη: «Με πήρε τηλέφωνο και με ρωτούσε γιατί τα λέω όλα αυτά. Της είπα ότι έχω δουλειά και να κλείσει το τηλέφωνο. Της είχα πει εξ αρχής ότι θα το ψάξω. Ούτε την κατηγόρησα ούτε της έριξα ευθύνες. Ακουγα συνέχεια ότι φταίνε οι γιατροί, άκουσα μετά και για το τέταρτο παιδάκι και μου μπήκαν υποψίες για να το ψάξω. Το μόνο που έχω να πω για την Ειρήνη είναι ότι ήμασταν φίλες και κουμπάρες», προσθέτοντας αργότερα: «Δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος που σταματήσαμε να έχουμε επαφές, απλά χαθήκαμε».

Σε ερώτηση για την αντίδραση της Ειρήνης, δήλωσε: «Ποτέ δεν είπα κάτι συγκεκριμένο για την Ειρήνη, ούτε πρόκειται να πω, γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία. Από εκεί και πέρα, η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Δεν την κατηγόρησα. Είπα από την αρχή ότι μπορεί να φταίνε και οι γιατροί. Αν φταίνε εκείνοι θα κινηθώ εναντίον τους».

Για την απώλεια των παιδιών της 24χρονης, η Κατερίνα είπε: «Όταν έχασε τα παιδιά της, δεν ήμουν παρών. Δεν έχω να πω κάτι για αυτό το θέμα, ούτε να πάρω θέση. Εγώ κοιτάω τη δική μου υπόθεση. Θα ψάξω τα πάντα για την 15 μηνών κόρη μου που έφυγε από τη ζωή».

Δείτε το βίντεο:



Τα πιο σημαντικά