Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΟ κακός χαμός στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα: «Τρελάθηκε» η καλεσμένη της,...

Ο κακός χαμός στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα: «Τρελάθηκε» η καλεσμένη της, Ευγενία Σαμαρά «Αγάπη μου όχι! Αποχωρώ…»

Η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, όπου η συνέντευξή της πρόσφερε μια ενδιαφέρουσα στιγμή.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αποκαλύφθηκε ένα περιστατικό από το παρελθόν που έφερε στο φως τις διαφορετικές αναμνήσεις των δύο γυναικών.

Το Κοινό Καμαρίνι

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Δανάη Μπάρκα, αποκάλυψε ότι είχε μοιραστεί το καμαρίνι της με την Ευγενία Σαμαρά κατά τη διάρκεια των παραστάσεων του θεατρικού έργου «Μάγισσες της Σμύρνης». Αυτή η αποκάλυψη προκάλεσε έκπληξη και νοσταλγία, ωστόσο φάνηκε ότι οι δύο γυναίκες είχαν διαφορετική μνήμη για το συγκεκριμένο γεγονός.

 

 

h mega 695x396 1

Η συζήτηση πήρε μια διασκεδαστική τροπή, όταν η Ευγενία Σαμαρά και η Δανάη Μπάρκα δεν συμφωνούσαν ως προς τη διάρκεια που μοιράστηκαν το ίδιο καμαρίνι. Παρόλο που η Δανάη θυμόταν με ακρίβεια την περίοδο, η ηθοποιός δεν ήταν σίγουρη για το χρονικό διάστημα, γεγονός που προκάλεσε χιουμοριστική διαφωνία μεταξύ τους, δίνοντας μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα στην εκπομπή.

 

 

Η Στιχομυθία που Έλαβε Χώρα:

Δ.Μ.: Έχουμε κάνει καμαρίνι «Μάγισσες της Σμύρνης» δύο χρόνια.

Ε.Σ.: Δύο χρόνια γιατί κάναμε;

Δ.Μ.: Δύο σεζόν.

Ε.Σ.: Όχι, μία σεζόν παίζαμε.

Δ.Μ.: Όχι. Φλεβάρη και μετά συνεχίσαμε και τον Σεπτέμβρη.

Ε.Σ.: Όχι.

Δ.Μ.: Ναι.

Ε.Σ.: Αγάπη μου όχι. Απλά πήραμε παράταση και παίζαμε μέχρι Μάρτιο. Δεν πήγαμε Σεπτέμβριο. Σε λατρεύω! Γεια σας! Αποχωρώ!

Δ.Μ.: Είχαμε περάσει ωραία. Γενικά δύσκολος συνδυασμός.

 

 

Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα έλαβε μήνυμα στο κινητό για την αποκατάσταση της αλήθειας. «Έχετε δει κάποια μηνύματα που έρχονται και είναι σαν να σε βρίζουν; Μου γράφουν “Έλεος! Μία χρονιά ήταν οι Μάγισσες της Σμύρνης, δεν συνεχίσατε”. Ωραία, συγγνώμη! Περάσαμε ωραία, γι’ αυτό», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

h mega 1 874x393 1

Αυτή η μικρή διαφωνία για το παρελθόν δεν επηρέασε τη φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα της συνέντευξης, αλλά αντιθέτως πρόσθεσε μια νότα χιούμορ και ανέδειξε τη φυσική χημεία μεταξύ των δύο γυναικών. Η Δανάη Μπάρκα και η Ευγενία Σαμαρά μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές όχι μόνο προσωπικές ιστορίες, αλλά και ένα κομμάτι από το κοινό τους παρελθόν στον θεατρικό κόσμο.

 

 

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

 




Τα πιο σημαντικά