Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΜαίρη Μπάρκουλη για Μαρίνα Νικολαΐδου: «Κανένας δεν την ήθελε – Έβγαζε αντικλείδια...

Μαίρη Μπάρκουλη για Μαρίνα Νικολαΐδου: «Κανένας δεν την ήθελε – Έβγαζε αντικλείδια και έμπαινε στα δωμάτια όλων»

Η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαίρη Μπάρκουλη μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για το θέμα με την ηθοποιό Μαρίνα Νικολαΐδου και την έξωσή της από το «Σπίτι του Ηθοποιού».

Όπως είπε η σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού, η Μαρίνα Νικολαϊδου πληρωνόταν από τις δουλειές

Η Μαίρη Μπάρκουλη υποστήριξε: «Έβγαζε αντικλείδια και έμπαινε σε ολονών τα δωμάτια όταν έλειπαν και είχανε κάνει παράπονα πάρα πολλοί που έμεναν εκεί. Είπε ότι φιλοξενεί τους φίλους της, ποιούς φίλους της; Εγώ την παρακαλάω εδώ και τόσους μήνες να μου βρει δωμάτιο, γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι οι συντάξεις χηρείας είναι αισχρές. Και της είπα «Ρε Άννα να έρθω να μείνω εκεί»; Και μου λέει: «Μαρία, άκουσε να σου σου πω, είναι όλα γεμάτα και προηγούνται οι ηθοποιοί, όχι εσύ». Και έχει δίκιο. Πώς θα πάω να πω σε ένα παιδί που σπουδάζει και δεν έχει που να μείνει, «φύγε!» Υπάρχει μέσα στο καταστατικό ένας όρος, απαράβατος, που λέει ότι πάνω από δύο χρόνια απαγορεύεται να μείνει κάποιος. Αλλάζουν και έρχονται και άλλοι άνθρωποι, σου λέει, σου δίνω ένα περιθώριο να φτιάξεις τη ζωή σου, να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά, αλλά μετά πρέπει να έρθει κι άλλος να μείνει».

Στη συνέχεια η Μαίρη Μπάρκουλη ισχυρίστηκε μιλώντας στον ΑΝΤ1: «Εμένα μου έκαναν παράπονα. Όσο για τη δουλειά που έκανε στο σπίτι του ηθοποιού πληρωνόταν από την κυρία Φόνσου, από τα λεφτά της κυρίας Φόνσου κάθε μήνα, αυτά που έζησα εγώ. Της είχε δώσει δικό της δωμάτιο να μένει μόνη της, ενώ μένουν δυο, δυο και εκείνη έπαιρνε, το είδα με τα μάτια μου, είναι πράγματα τα οποία τα είδα και τα έζησα με τα μάτια μου, έπαιρνε ένα στρώμα με ένα νάιλον και πήγαινε ανά όροφο και κοιμόταν στους διαδρόμους, με το νάιλον μέσα στη βρωμιά και ανοίγανε τα παιδιά την πόρτα το πρωί και την έβλεπαν μπροστά τους.

Πήγαινε και κοιμόταν όπου έβρισκε, ενώ είχε δικό της δωμάτιο. Δεν είναι κρίμα λοιπόν οι ηθοποιοί που έχουν πραγματική ανάγκη να μην μένουν; Και δεν βγήκε ξαφνικά, ήταν ειδοποιημένη η κυρία Νικολαΐδου ότι θα φύγει. Πώς της ήρθε ξαφνικά; Και ένας πρόεδρος για να παίρνει τέτοια απόφαση, δεν θα βγάλουμε και χαζό το δικαστήριο τώρα.

Για τη συμβίωσή της με τους υπόλοιπους φιλοξενούμενους, η Μαίρη Μπάρκουλη είπε: «Χάλια! Κανένας δεν την ήθελε! Φέρναμε δώρα στο σπίτι του ηθοποιού, κέικ, βουτήματα και τα έκρυβε παντού. Εγώ απορώ πως δε στείλαμε τον περιφερειάρχη στο νοσοκομείο, με τα κεράσματα» και εξήγησε «γιατί τα έβγαζε όποτε ήθελε εκείνη. Ληγμένα. Τα άφηνε να λήξουν. Δεν τα έβγαζαν να φάνε οι άνθρωποι που μένουν εκεί, τα έκρυβε. Παντού βρίσκαμε κρυμμένα γλυκά, παντού! Δεν κοίταζε ποτέ την ημερομηνία λήξεως. Αχ! η Άννα φταίει. Η Άννα, που όπου πήγαινε, για να μη μείνει μόνη της η Μαρίνα, την έπαιρνε μαζί.

Της είπαμε ότι θα μιλήσει η Άννα η Φόνσου και την έσπρωξε, κόντεψε να πέσει κάτω, για να μιλήσει η ίδια στο μικρόφωνο. Δεν ξέρω τι εμμονές έχει ο καθένας και δε με αφορά, αλλά εγώ της είχα μιλήσει πάρα πολλές φορές και της είπα «ρε Μαρίνα, μη δίνεις δικαιώματα, μην κάνεις έτσι. Κανείς δε μένει για πάντα στο σπίτι του ηθοποιού και αν μένει η κυρία Φίνου, γιατί είπε και για την Καιτούλα ότι μένει εκεί, είναι απόφαση συμβουλίου να παραμείνει η Καίτη στη θέση της. Θα πάρεις τώρα εσύ, θα μαζέψεις ένα αδέσποτά κι και θα του δώσεις από το φαγητό ας πούμε τριών ημερών, να φάει; Δεν θα κοιτάξεις να το πας σε ένα γιατρό, να του κάνεις τα εμβόλια; Η Άννα έδινε λεφτά και της έλεγα μάλιστα, «Τι τα θες τα χρήματα;» «Τα θέλω για να πάω να πάρω, μου είπε η Αννα, τροφή της γάτας».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:



Τα πιο σημαντικά