Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024
PlusΟ κακός χαμός με Φόνσου και Νικολαΐδου - «Με έλεγε μέγαιρα, αρνήθηκε...

Ο κακός χαμός με Φόνσου και Νικολαΐδου – «Με έλεγε μέγαιρα, αρνήθηκε ότι…»

Φόνσου κατά Νικολαΐδου: “Με έλεγε μέγαιρα, αρνήθηκε ότι έχει μια κόρη – Έχει παίξει στο τσίρκο”

Η Άννα Φόνσου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για την έξωση που έκανε στην Μαρίνα Νικολαΐδου.

Η Άννα Φόνσου είπε μεταξύ άλλων: «Η απομάκρυνση της κ. Νικολαΐδου (από το σπίτι του Ηθοποιού) ήταν απόφαση του διοικητικού συμβουλίου. Είμαι πολύ πικραμένη με αυτή την ιστορία. Η κ. Μαρίνα Νικολαΐδου έχει παίξει πολύ λίγο καιρό στο θέατρο, έχει παίξει όμως στο τσίρκο, είναι πολύ καλή στις παρουσιάσεις. Ήταν μια πολύ δυστυχισμένη γυναίκα».

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: «Ήρθε πριν από 8,5 χρόνια και μόλις την είδα άρχισα να της δίνω ρούχα και προσπαθούσα να την κάνω να αισθανθεί καλύτερα γιατί έκλαιγε συνέχεια. Μου είπε κιόλας ότι «αφού μένω εδώ χωρίς να πληρώνω, θέλω και να βοηθήσω». Βοηθούσε στην κουζίνα, την πλήρωνα εγώ με δικά μου λεφτά και έχει υπογράψει όλες τις αποδείξεις.

Σιγά σιγά μου έλεγαν διάφορα παράπονα… Μια μέρα κοιμόταν στην αίθουσα συνεδρίου, ήταν γυμνή και καταλάβαμε ότι έκανε αντικλείδια στα δωμάτια. Έκρυβε φαγητά που μύριζαν, έκρυβε ρούχα. Είχε πάει να κάνει εμβόλιο χωρίς ταυτότητα και άρχισε να με κατηγορεί ότι είμαι μια μέγαιρα. Της λένε «είναι εδώ η κ. Φόνσου» και ήρθε και μου ζητούσε συγγνώμη. Τι να κάνω, την ξαναπαίρνω πάλι στο Σπίτι του Ηθοποιού.»!

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Κάναμε μία παράσταση και βγήκα να μιλήσω, ήταν 120 άτομα από κάτω. Έρχεται και με αρπάζει και λέει « εγώ είμαι αυτή που θα μιλάει εδώ μέσα»»».

Και πρόσθεσε: «Το συμβούλιο αποφάσισε να της κάνουμε έξωση και όταν ανοίξαμε πριν από 20 μέρες το δωμάτιο της είδαμε ότι ήταν χάλια μέσα».

Δείτε το βίντεο:



Τα πιο σημαντικά