Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΝίκος Αποστολόπουλος: «Ο Ουγγαρέζος κοιμάται και με άντρες και με γυναίκες –...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Ουγγαρέζος κοιμάται και με άντρες και με γυναίκες – Δεν σημαίνει ότι είναι γκέι»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε για τη γκέι κοινότητα, εκφράζοντας απόψεις σχετικά με την κανονικότητα και την ταυτότητα φύλου.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno», αναφέρθηκε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον οποίο χαρακτήρισε «περίεργο σαν και εκείνον», ενώ υποστήριξε ότι στους αρχαίους Έλληνες δεν υπήρχαν διακρίσεις μεταξύ γκέι και ετεροφυλόφιλων. Επίσης, σχολίασε τους non-binary, εξηγώντας πως κατά τη γνώμη του δεν έχουν θέση σε συζητήσεις για το φύλο.

Αρχικά, ανέφερε: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι περίεργος σαν κι εμένα. Δεν μπορούμε να είμαστε φυσιολογικοί. Τι είναι “φυσιολογικοί”; Είναι σαν τους γκέι που θέλουν να γίνουν φυσιολογικοί, άλλο και τούτο. Υπάρχει γκέι φυσιολογικός και θέλουν να μπουν στην κοινότητα; Αυτό τι είναι; Γκέι άνθρωπος θα μπει στην κανονικότητα και θα κάνει ό,τι κάνει το ετεροφυλόφιλο ζευγάρι;».

Δείτε το βίντεο



Τότε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον διέκοψε για μια διευκρίνηση σχετικά με τη σεξουαλικότητα του Δημήτρη Ουγγαρέζου. «Συγγνώμη, δεν κατάλαβα. Είπες “είμαι σαν τον Δημήτρη”. Είναι γκέι ο Δημήτρης; Δεν κατάλαβα», του είπε.

Ο σχεδιαστής του απάντησε: «Κοίταξε να δεις. Ο Δημήτρης δεν είναι γκέι, αλλά είναι σαν τους αρχαίους Έλληνες. Στους αρχαίους Έλληνες, αν έχετε διαβάσει, που έχετε διαβάσει, δεν υπήρχαν γκέι και μη γκέι. Το να κοιμάται ένας άνδρας παντρεμένος με έναν άλλο άνδρα ήταν φυσιολογικό. Δεν έλεγε κανείς “κοιμάται με άνδρα”. Έτσι και ο Δημήτρης μπορεί να κοιμηθεί με τους πάντες».

Τέλος, αναφέρθηκε στους non-binary. «Δεν υπάρχει φυσιολογικό αλλά κυρίως δεν υπάρχει το “το”. Αυτό είναι ό,τι πιο αισχρό υπάρχει. Υπάρχει ο άνδρας και η γυναίκα. Το “το” είναι ο… Τοτός και να πάει να παίξει», είπε κλείνοντας.

Τα πιο σημαντικά