Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024
διάφορα«2 εκατομμύρια εupώ, όλα μαύρα»: Σάλος με τη σύζυγο του Αντώνη Ρέμου,...

«2 εκατομμύρια εupώ, όλα μαύρα»: Σάλος με τη σύζυγο του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ – Η απάντησή της για τα λέφτα

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδίως στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μέσω των αναρτήσεών της, συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, όπως και συνταγές, καθώς η μαγειρική είναι μία από τις μεγάλες της αγάπες. Επιδιώκει να δημιουργεί πιάτα για τα αγαπημένα της πρόσωπα, κάτι που της προσφέρει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.

Το Επικριτικό Σχόλιο & η Απάντηση

Πρόσφατα, σε μια ανάρτησή της όπου φαίνεται να ετοιμάζει ένα γευστικό σάντουιτς με φιλέτο και καραμελωμένα κρεμμύδια, η Υβόννη δέχθηκε ένα επικριτικό σχόλιο σχετικά με την οικονομική της άνεση. Ένας από τους followers της σχολίασε ειρωνικά: «Με τόσα χρήματα, λογικό να τρως στο σάντουιτς φιλέτο, μαύρα όλα». Η Υβόννη Μπόσνιακ δεν άφησε το σχόλιο αυτό αναπάντητο και με ηρεμία πρότεινε στη σχολιάστρια να πατήσει «unfollow» στο προφίλ της, ώστε να αισθάνεται πιο ήρεμη.

609

Οι Οικονομικές Δυσκολίες του Αντώνη Ρέμου

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύζυγος της Υβόννης Μπόσνιακ, Αντώνης Ρέμος, βρέθηκε πρόσφατα στο προσκήνιο λόγω οικονομικών θεμάτων. Στην αρχή του καλοκαιριού, έγινε γνωστό ότι ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε υπό έρευνα για φοροδιαφυγή ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Οι έρευνες αυτές διενεργήθηκαν από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας την υπόθεση.

Advertisement

 

 

Η απάντηση της Υβόννης δείχνει την ψυχραιμία και την αποφασιστικότητα με την οποία αντιμετωπίζει τις αρνητικές κριτικές, εστιάζοντας στην προσωπική της ηρεμία και την απόλαυση των απλών χαρών της ζωής, όπως η μαγειρική.

 

Τα πιο σημαντικά