Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024
επικαιρότηταΚαταπέλτης ο Θεοφάνους για τη Θεοδωρίδου: Ο λόγος που αρνείται να ξανατραγουδήσει...

Καταπέλτης ο Θεοφάνους για τη Θεοδωρίδου: Ο λόγος που αρνείται να ξανατραγουδήσει τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της

Ο Γιώργος Θεοφάνους συμπλήρωσε 35 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι και τα γιόρτασε με μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο.

Με αφορμή αυτήν την επέτειο μίλησε για τη διαδρομή του στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή «Τετ α τετ». Η εκπομπή θα προβληθεί την Κυριακή στις 18:45 στον Alpha Κύπρου, το τρέιλερ όμως της εκπομπής έβγαλε είδηση.

Ο συνθέτης εκατοντάδων επιτυχιών αναφέρθηκε και στην κόντρα του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, για την οποία είχε γράψει κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Η τραγουδίστρια έχει αφαιρέσει από το πρόγραμμά της, ίσως τη μεγαλύτερη από τις επιτυχίες που της έγραψε ο Κύπριος συνθέτης. Ο λόγος για το τραγούδι Φεγγάρι μου, που κυκλοφόρησε το 2002 μέσα στο άλμπουμ «Τόση Αγάπη Πως Να Χαθεί».

«Το τραγούδι είναι του συνθέτη και του στιχουργού, δεν είναι του τραγουδιστή. Μπορεί η Νατάσα να το αντιμετώπισε έτσι, γι’ αυτό και το έκοψε από το πρόγραμμά της. Σήμερα, μιλάς με ένα νέο τραγουδιστή και σκέφτεται πού θα επενδύσει αυτά που θα βγάλει», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά