Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΜόλις μαθεύτηκε: Χωρίς τον Λιάγκα η Ελληνική τηλεόραση

Μόλις μαθεύτηκε: Χωρίς τον Λιάγκα η Ελληνική τηλεόραση

Μια πολύ μεγάλη αλλαγή ετοιμάζεται να κάνει ο ANT1, παρουσιάζοντας κάτι εντελώς διαφορετικό στο τηλεοπτικό του πρόγραμμα για την 28η Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι εκπομπές «Το Πρωινό» και «Weekenders» θα βρίσκονται στο επίκεντροτης αλλαγής αυτής.

Όπως είναι σύνηθες κάθε χρόνο, στις εθνικές επετείους πολλά κανάλια επιλέγουν να προβάλλουν επαναλήψεις των εκπομπών τους, δίνοντας άδεια στους παρουσιαστές και το υπόλοιπο προσωπικό. Φέτος όμως, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να σπάσει την παράδοση και να δοκιμάσει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, σε αντίθεση με πέρσι, όταν η εκπομπή της προκατόχου των Weekenders, Μπέττυς Μαγγίρα δεν προβλήθηκε ζωντανά.

Η μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1

Αυτό που προξενεί τη μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι αντί για το κλασικό «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα, οι θεατές θα απολαύσουν ζωντανά τους «Weekenders», την εκπομπή που παρουσιάζουν ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης Πανόπουλος.

liagkas

Η κίνηση αυτή είναι κάτι το αναπάντεχο για το κοινό, καθώς η 28η Οκτωβρίου ήταν πάντα ημέρα “ξεκούρασης” για τα τηλεοπτικά δίκτυα, ενώ έτσι κι αλλιώς οι Weekenders είναι εκπομπή Σαββατοκύριακου και η Επέτειος του Όχι πέφτει ημέρα Δευτέρα.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον σταθμό σε αυτή την απόφαση είναι δύο: από τη μια, η επιθυμία να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα κανάλια, και από την άλλη, η ευκαιρία να βοηθήσει την εκπομπή «Weekenders» να αποκτήσει μεγαλύτερη απήχηση και να ενισχύσει την τηλεθέαση της, κερδίζοντας νέο κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλο που ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης Πανόπουλος ενισχύθηκαν με μια μεγάλη ομάδα ρεπόρτερς και δημοσιογράφων, μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει την απήχηση που περίμεναν από το τηλεοπτικό κοινό, με τους δύο δημοσιογράφους να φέρνουν μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης.

Τα πιο σημαντικά