Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΤραγωδία στα Πλατανούλια Λάρισας: 70χρονη έχασε τη ζωή της από επίθεση των...

Τραγωδία στα Πλατανούλια Λάρισας: 70χρονη έχασε τη ζωή της από επίθεση των σκύλων της

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Πλατανούλια της Λάρισας, όπου μια 70χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από άγρια επίθεση που δέχτηκε από τα σκυλιά της μέσα στην αυλή του σπιτιού της.

Το συμβάν έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, καθώς τα σκυλιά φέρονται να ήταν δεσποζόμενα, δηλαδή ανήκαν στην ίδια και την οικογένειά της.

Οι συνθήκες της επίθεσης

Παρά το γεγονός ότι τα ζώα ήταν υπό την ιδιοκτησία της οικογένειας, παραμένει αδιευκρίνιστο τι προκάλεσε την ξαφνική και βίαιη επίθεση. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της, με σοβαρά τραύματα που προκλήθηκαν από τα ίδια τα σκυλιά. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η κατάσταση στο σημείο ήταν φρικτή, με τους γείτονες και τους συγγενείς να μην μπορούν να πιστέψουν το μέγεθος της τραγωδίας.

Παρέμβαση αστυνομίας και έρευνα

Μετά το τραγικό συμβάν, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του συζύγου και του γιου της 70χρονης για να καταθέσουν ως οι ιδιοκτήτες των σκυλιών. Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τα ζώα επιτέθηκαν, εξετάζοντας αν υπήρξαν προηγούμενα επιθετικά περιστατικά ή αν υπήρξε κάποιος παράγοντας που πυροδότησε την επίθεση.

Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση, ενώ αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή τις επόμενες ώρες.

Την ίδια στιγμή, πηγές αναφέρουν πως η γυναίκα χτύπησε ένα από τα σκυλιά που ήταν στην αυλή με αποτέλεσμα να της επιτεθούν δέκα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο γιος της ηλικιωμένης που απουσίαζε, ειδοποιήθηκε να μεταβεί στο οίκημα διότι ήταν ο μόνος που μπορούσε να δέσει τους σκύλους, κάτι που έγινε, προκειμένου να περισυλλέξει το ΕΚΑΒ τη σορό.

Ιατροδικαστική έρευνα

Η σορός της άτυχης γυναίκας παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ έχει ήδη διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή, που αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου και να βοηθήσει στην κατανόηση του τι οδήγησε σε αυτή τη φρικτή επίθεση.

Η υπόθεση συνεχίζει να διερευνάται από το αστυνομικό τμήμα Τυρνάβου, με την τοπική κοινωνία να παραμένει σοκαρισμένη από τον θάνατο της 70χρονης, που συνέβη σε τόσο τραγικές και ανεξήγητες συνθήκες.

Τα πιο σημαντικά