Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΦpίκη στον Τύρναβο: Νεκρή 70χρονη - Την κατασπάραξαν σκυλιά στην αυλή του...

Φpίκη στον Τύρναβο: Νεκρή 70χρονη – Την κατασπάραξαν σκυλιά στην αυλή του σπιτιού της

Τύρναβος: Αγέλη 11 σκύλων κατασπάραξαν ηλικιωμένη – Ζούσαν στο σπίτι της

Τραγικό θάνατο βρήκε μία ηλικιωμένη γυναίκα το απόγευμα της Τετάρτης (23.10.2024) στα Πλατανούλια στον Τύρναβο, όταν την κατασπάραξαν σκυλιά που φρόντιζε η οικογένειά της, μέσα στην αυλή του σπιτιού τους.

Η γυναίκα – περίπου 70 ετών – έφερε δαγκώματα από σκυλιά και βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της στον Τύρναβο.

Άγνωστο πως, περισσότεροι από 11 σκύλοι επιτέθηκαν στη γυναίκα προκαλώντας της σοβαρά τραύματα. Τις κραυγές της άκουσαν γείτονές της που έσπευσαν σε βοήθεια.

ekav 4

Δεν κατάφεραν ωστόσο να σταματήσουν τα αγριεμένα σκυλιά, με την άτυχη γυναίκα να καταλήγει στα τραύματά της.

Στο σημείο, έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την άτυχη γυναίκα, αλλά και η αστυνομία που έχει αναλάβει τη διερεύνηση των αιτιών του τραγικού συμβάντος, παραγγέλνοντας μάλιστα νεκροψία-νεκροτομή για να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το Α.Τ. Τυρνάβου, έχει προχωρήσει στην προσαγωγή, τουλάχιστον ενός ατόμου.Για το τραγικό περιστατικό ενημερώθηκε και η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου.

skylia

Σε δηλώσεις του Δημάρχου Στέλιου Τσικριτσή, συνεργείο του Δήμου θα προχωρήσει στην απομάκρυνση των ζώων από το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία καθώς το περιστατικό πέρα από τη θλίψη που σκόρπισε στην περιοχή, προκάλεσε και φόβο στους κατοίκους για τη συμπεριφορά των ζώων στο εξής.

Τα πιο σημαντικά