Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΕκατομμυριούχος: Η ερώτηση στην οποία απάντησε λάθος το 100% του κοινού! -«Το...

Εκατομμυριούχος: Η ερώτηση στην οποία απάντησε λάθος το 100% του κοινού! -«Το τερματίσαμε»

Ιστορία γράφτηκε σε πρόσφατο επεισόδιο του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», με περιστατικό που κατεγράφη πρώτη φορά στα χρονικά του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης κατά την έκτη ερώτηση, αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια του κοινού, προκειμένου να απαντήσει στο ερώτημα: «Με ποια χώρα ενώνεται η Γαλλία με το τούνελ Μοντ Μπλαν;».

Ωστόσο, η εν λόγω απόφαση του δεν του βγήκε τελικά σε καλό, αφού, για πρώτη φορά στα χρονικά του «Εκατομμυριούχου», το κοινό απάντησε λανθασμένα σε ποσοστό 100%.

Οι πιθανές απαντήσεις της ερώτησης ήταν Ιταλία, Βέλγιο, Γερμανία και Ελβετία, με τον παίκτη να αποκλείει άμεσα το Βέλγιο και τη Γερμανία, και τις Ιταλία και Ελβετία να παραμένουν «στο παιχνίδι».

Λίγο πριν «κλειδώσει» την Ελβετία, ο παίκτης ζήτησε τη βοήθεια του κοινού, το οποίο απάντησε λανθασμένα στην ερώτηση σε ποσοστό 100%.

ekatommyriouxos.jpg ezgif.com webp to jpg converter

Ο παίκτης του «Εκατομμυριούχου» ζήτησε τη βοήθεια του κοινού για να απαντήσει στην 6η ερώτηση του παιχνιδιού

Το τούνελ Μοντ Μπλαν ενώνει τη Γαλλία με την Ιταλία, κάτι το οποίο δεν γνώριζε κανείς από όσους ψήφισαν από το κοινό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο παίκτης «τα έχασε» και στη συνέχεια έβαλε τα γέλια, μην μπορώντας να πιστέψει ότι η πιο σίγουρη βοήθεια του παιχνιδιού, αποδείχτηκε κακή επιλογή για τον ίδιο.

«Κυρίες και κύριοι, το τερματίσαμε. 100% λάθος απάντηση. Αυτό θα μπορούσε να σημάνει και το τέλος αυτής της βοήθειας. Είχαμε φτάσει στο 68% που είχαν κάνει λάθος, αλλά τώρα μπορεί να έγινε αυτό επειδή ψήφισαν λίγοι. Γράφεται ιστορία σήμερα στον Εκατομμυριούχο», σχολίασε από την πλευρά του έκπληκτος ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τα πιο σημαντικά