Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024
PlusΑπόστολος Γκλέτσος: «Ας ηρεμήσουμε λίγο, το Ηρώδειο δεν είναι τίποτα»

Απόστολος Γκλέτσος: «Ας ηρεμήσουμε λίγο, το Ηρώδειο δεν είναι τίποτα»

Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα γύρω από το ποιοι καλλιτέχνες δικαιούνται να εμφανίζονται στο Ηρώδειο και ποιοι όχι, αλλά και για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε μέσα σε αυτό ο Απόστολος Γκλέτσος.

Τον ηθοποιό συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες και τον ρώτησαν για το τι απαντά σε όσους σχολίασαν αρνητικά την εμφάνισή του, με τον ίδιο να λέει πως πρέπει να ηρεμήσουμε καθώς πρόκειται για έναν χώρο με κανένα ιδιαίτερο βάρος.

«Δεν έχω να πω τίποτα. Εντάξει, είναι ένας χώρος. Έχω χορέψει δεκάδες ζεϊμπέκικα. Δεν έχω να πω κάτι. Το Ηρώδειο είναι ένας χώρος που τον έφτιαξαν κατακτητές, δεν έχει κανένα ειδικό βάρος. Είναι ένα μνημείο από τους Ρωμαίους. Δεν έχει κανένα ειδικό βάρος. Μέχρι και για αρένα το χρησιμοποίησαν οι Ρωμαίοι. Δεν είναι κάτι το φοβερό το Ηρώδειο, δεν είναι και η Επίδαυρος.

Πολύ κακό για το τίποτα. Ας ηρεμήσουμε πια με το Ηρώδειο. Το Ηρώδειο δεν είναι τίποτα. Σαφέστατα υπάρχει χώρος για τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Ηρώδειο, είναι δυο καταξιωμένοι καλλιτέχνες» δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Δείτε το βίντεο:



Το βίντεο προβλήθηκε στο Breakfast@Star.

Τα πιο σημαντικά