Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024
επικαιρότηταΕυρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου: «Θα κάνουμε εγκράτεια μέχρι τον γάμο»

Ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου: «Θα κάνουμε εγκράτεια μέχρι τον γάμο»

¨Όλα όσα αποκάλυψε για τον γάμο του με την Στυλιάνα Αβερκίου.

Ο Κύπριος Ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου, άνοιξε την καρδιά του στην Ελίτα Μιχαηλίδου και την εκπομπή «Γκρό Πλάν», τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, σε μια ειλικρινή και συγκινητική συνέντευξη που άγγιξε τόσο την πολιτική, όσο και την προσωπική του ζωή.

Ο Παναγιώτου, γνωστός για το έργο του στην Ευρωβουλή, αποκάλυψε πτυχές της ζωής του που μέχρι τώρα δεν ήταν γνωστές στο ευρύ κοινό, με επίκεντρο την τρυφερή σχέση του με τη σύντροφό του, Στυλιάνα Αβερκίου.

Σε μια από τις πιο προσωπικές στιγμές της συνέντευξης, ο Παναγιώτου μίλησε με τρυφερότητα για την αγαπημένη του, αποκαλώντας την «κούκλα και μέσα και έξω» και εξομολογήθηκε πως ο έρωτάς τους ήρθε απρόσμενα λίγο πριν τις εκλογές, ανατρέποντας τα πάντα στη ζωή του. Ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι είναι έτοιμος για πρόταση γάμου, κάτι που άφησε πολλούς από τους θαυμαστές του έκπληκτους, καθώς παραδέχτηκε ότι σκέφτεται τον γάμο για το 2025.

Δείτε το βίντεο:

«Θέλω να παντρευτώ τη Στυλιάνα. Είναι ένας κεραυνοβόλος έρωτας που με γέμισε με ενέργεια και ανυπομονώ να περνάμε χρόνο μαζί. Με έπιασε λίγο εξ απρόοπτου, δεν περίμενα να μπει έναν άτομο στη ζωή μου, με τέτοιο τρόπο. Πρώτη φορά ανυπομονώ να περάσουμε χρόνο, μου γεμίζει τις μπαταρίες μου. Είναι μια πολύ υγιή σχέση. Είμαι έτοιμος για πρόταση γάμου. Ο τρόπος που ξεκουράζομαι είναι όταν περνάω χρόνο με τη Στυλιάνα. Είναι κεραυνοβόλος έρωτας».

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και ίσως αναπάντεχες αποκαλύψεις της συνέντευξης ήταν η απόφαση του ζευγαριού να επιλέξουν την εγκράτεια μέχρι τον γάμο. «Αποφασίσαμε με τη Στυλιάνα να κάνουμε εγκράτεια μέχρι τον γάμο. Μου άρεσε αυτή η σκέψη και είπα να την υιοθετήσω, γιατί θα μας φέρει πιο κοντά», ανέφερε ο Παναγιώτου, προσθέτοντας ότι η δοκιμασία αυτή αποτελεί μια όμορφη διαδικασία για τη σχέση τους.

Τα πιο σημαντικά