Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024
Ελλάδα«Να είστε ο εαυτός σας και να σας αγαπάτε» λέει η τρανς...

«Να είστε ο εαυτός σας και να σας αγαπάτε» λέει η τρανς εγγονή της Δούκισσας μετά την εμφάνισή της στο «Voice»

Το βίντεο που ανέβασε στα social media

Μετά την εμφάνισή της στη σκηνή του «The Voice», η τρανς εγγονή της τραγουδίστριας Δούκισσας, η Angel, ευχαρίστησε μέσω του TikTok τον κόσμο για τη στήριξή του και έστειλε μήνυμα σε όλα τα παιδιά που «φοβούνται να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό».

«Είμαι η Angel για όσους δεν με ξέρουν, είμαι διαγωνιζόμενη στο “The Voice of Greece”. Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όλα τα μηνύματα, για όλη τη στήριξη. Αυτές τις μέρες έχω δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα, είμαι ευγνώμων. Σας ευχαριστώ όλους, έναν προς έναν, αν δεν έχω απαντήσει σε κάποιον, χίλια συγγνώμη. Δεν έχω λόγια, πραγματικά σας ευχαριστώ. Όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης με έχουν συγκινήσει πάρα πολύ, δεν το περίμενα καθόλου» λέει αρχικά η νεαρή τραγουδίστρια.

«Επίσης θέλω να περάσω ένα μήνυμα σε αυτά τα παιδιά που φοβούνται να μιλήσουν, φοβούνται να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό, φοβούνται να είναι ο εαυτός τους. Να είστε ο εαυτός σας, να αγαπάτε τον εαυτό σας, να δείχνετε τα ταλέντα σας, γιατί όλοι αξίζουν σε αυτή τη ζωή και να μη φοβάστε τίποτα. Και όπως είχε πει μια σπουδαία γυναίκα… οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να σας σέβονται, δεν χρειάζεται να σας αγαπάνε, αλλά όταν κοιτάτε σε αυτό τον καθρέφτη, να αγαπάτε αυτό που βλέπετε, αυτό έχει σημασία» είπε κλείνοντας το βίντεό της η Angel.

 Δείτε το βίντεο:

@_t.h.e.a.n.g.e.l

Σας ευχαριστώ όλους ❤️🙏🏻❤️ #thevoice#thevoiceofgreece#confidence#loveyourself#fyp#fy#foryou#foryoupage

♬ original sound – Angel

Τα πιο σημαντικά