Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024
PlusΜπέσσυ Αργυράκη: «Πείτε μου ποια γυναίκα δεν χρησιμοποιεί φίλτρα στο Instagram ειδικά...

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πείτε μου ποια γυναίκα δεν χρησιμοποιεί φίλτρα στο Instagram ειδικά στην ηλικία μου;»

Μία απολαυστική συνέντευξη έδωσε η Μπέσσυ Αργυράκη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Μίλησε για όλους και όλα, για την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να συμμετάσχει η κόρη της στην Eurovision.

«Η χαρά μου είναι η επικοινωνία με τον κόσμο. Πείτε μου ποια γυναίκα δεν χρησιμοποιεί φίλτρα στο Instagram ειδικά στην ηλικία μου;»., δήλωσε επίσης!

Οι δηλώσεις της Μπέσσυ Αργυράκη

Η Μπέσσυ Αργυράκη λέει πως η κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, την βοηθάει με τα social media αλλά πλέον έχει πολλές γνώσεις.

«Η χαρά μου είναι η επικοινωνία με τον κόσμο. Πείτε μου ποια γυναίκα δεν χρησιμοποιεί φίλτρα στο Instagram ειδικά στην ηλικία μου;».

Όπως λέει, αυτό που την εκνευρίζει είναι πως χάνει συνέχεια τα γυαλιά της.

«Μια φορά έχασα ένα ζευγάρι τα παρήγγειλα πάλι και τα ξαναέχασα».

«Μία κοπέλα με σατίρισε και δεν μου άρεσε»

Μίλησε όμως, και για την σάτιρα.

«Ο κόσμος έχει ανάγκη τη σάτιρα αρκεί να μη προσβάλλει κανέναν. Κάποια στιγμή με είχαν σατιρίσει, είχαν βάλει στο Instagram ‘’messi argyraki’’. Μία κοπέλα με σατίρισε και δεν μου άρεσε αλλά σημασία έχει να ασχολούνται μαζί μας».

Σχετικά με τη Eurovision, ανέφερε πως θα έπρεπε να επιστρέψει ο εθνικός τελικός του διαγωνισμού και πως θα ήθελε πολύ να την φωνάξουν σε κάποια επιτροπή».

«Θέλω η κόρη μου να συμμετάσχει στη Eurovision»

«Εκφράζω την επιθυμία μου στην κόρη μου Εβελίνα να συμμετάσχει στη Eurovision. Στη νέα της αρχή η Εβελίνα έχει μια ευφράδεια λόγου έχοντας για πολλά χρόνια δασκάλα τη Ναταλία Γερμανού.

Παράλληλα με την εκπομπή, η Εβελίνα μπορεί να τραγουδήσει στο Ηρώδειο ή να κάνει αυστηρές επιλογές για το πού θα εμφανιστεί. Με την εταιρεία μου Spicy συζητάμε για τα καινούρια τραγούδια μου. Ο κόσμος περιμένει από μένα νέα τραγούδια».




Τα πιο σημαντικά