Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024
διάφοραΑυτή η γυναίκα κατέκτησε την καρδιά ενός από τους πιο διάσημους ηθοποιούς:...

Αυτή η γυναίκα κατέκτησε την καρδιά ενός από τους πιο διάσημους ηθοποιούς: θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ποια είναι

Όλοι αναρωτιούνται τι είδε σε αυτήν… 😢

Αυτή η κυρία με λίγα παραπανίσια κιλά είναι παντρεμένη με έναν από τους πιο όμορφους ηθοποιούς στον κόσμο, και όλοι αναρωτιούνται γιατί την επέλεξε. 😲 Αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι νεότερη ήταν πραγματική ομορφιά. 😍 Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ποια είναι

brenson4

Γνωστός για το ότι παίζει τον απόλυτο γυναικοκατακτητή στην οθόνη, ερμηνεύοντας δίπλα σε πολλές όμορφες ηθοποιούς, ο Πιρς Μπρόσναν συχνά απεικονίζεται ως αληθινός Καζανόβα.

Αλλά πίσω από τις σκηνές είναι ένα υποδειγματικό οικογενειακό άτομο και αφοσιωμένος σύζυγος.

Η σχέση του αστέρα Πιρς Μπρόσναν με τη δημοσιογράφο σύζυγό του είναι κάτι προς το οποίο όλοι θα έπρεπε να επιδιώκουμε.

brenson3

Μετά από περισσότερα από 25 χρόνια ζωής μαζί, αυτό το παθιασμένο ζευγάρι εξακολουθεί να κοιτάει μόνο ο ένας τον άλλον.

Ο Πιρς και η Κίλι είναι καλύτεροι φίλοι, σύντροφοι και εραστές για σχεδόν 30 χρόνια. Άρχισαν να βγαίνουν το 1994 και παντρεύτηκαν επτά χρόνια αφού γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ στο Μεξικό.

Το πρώτο τους ραντεβού ήταν σαν βγαλμένο από ρομαντική ταινία. Σύμφωνα με την Κίλι, “καθόμασταν κάτω από τα αστέρια και εκείνος κρατούσε το χέρι μου.

Πάνω από το κεφάλι μας εκρήγνυνταν βεγγαλικά και ο Κένι Λόγκινς τραγουδούσε. Μιλήσαμε μέχρι τις τρεις τα ξημερώματα.”

brenson

Ο Πιρς και η Κίλι παντρεύτηκαν στο κάστρο Άσφορντ — μια εντυπωσιακή ιρλανδική φρούριο του 13ου αιώνα. Οι νεόνυμφοι προσκάλεσαν 120 κοντινούς φίλους και συγγενείς στο παραμυθένιο ξενοδοχείο τους.

Το ζευγάρι έχει δύο γιους και μοιράζεται ένα πάθος για τη φύση, δουλεύοντας για να αποτρέψουν την αλιεία φαλαινών και την καταστροφή των κατοίκων των ωκεανών μας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Πιρς και η Κίλι είναι το ιδανικό ζευγάρι, καθώς οι δύο γιοι τους γεννήθηκαν αρκετά σύντομα μετά την αρχή της σχέσης τους.

brenson2

Από τότε, η Κίλι συνεχίζει να εργάζεται σκληρά στην καριέρα της, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει υπέροχα τα παιδιά. Η Κίλι φρόντισε επίσης υπέροχα τα παιδιά του Πιρς από τον προηγούμενο γάμο του με την Κασσάνδρα Χάρις, η οποία πέθανε από καρκίνο το 1991.

Τα χρόνια πέρασαν και οι δύο έχουν αλλάξει σωματικά, αλλά η αγάπη, ο σεβασμός και η αφοσίωση που νιώθουν ο ένας για τον άλλο παραμένουν αμετάβλητα.

Τα πιο σημαντικά