Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΝίνα Λοτσάρη: «Αν ο σύντροφός μου ξεχνούσε τις επετείους, θα τον είχα...

Νίνα Λοτσάρη: «Αν ο σύντροφός μου ξεχνούσε τις επετείους, θα τον είχα απολύσει!»

Η πάντα εντυπωσιακή Νίνα Λοτσάρη μίλησε πρόσφατα στην κάμερα του Happy Day, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της σε νυχτερινό κέντρο, όπου μαζί με τη Shaya παρουσιάζουν ένα εκρηκτικό σόου.

Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια δεν δίστασε να μοιραστεί λεπτομέρειες για τις διατροφικές της συνήθειες, τις ενδυματολογικές της επιλογές και φυσικά, τις σχέσεις της.

Οι διατροφικές συνήθειες της Νίνας

Η Νίνα Λοτσάρη μίλησε για το πώς διατηρεί την υπέροχη εμφάνισή της, αναφέροντας ότι ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, χωρίς να στερείται τις απολαύσεις της. Όπως δήλωσε με χιούμορ:

«Κάνω ό,τι μπορώ με τη διατροφή μου. Τρώω ό,τι θέλω απλά τρώω λίγο. Και το κρουασανάκι μου το πρωί θα το τιμήσω».

Αυτή η ισορροπημένη προσέγγιση της επιτρέπει να απολαμβάνει τα αγαπημένα της φαγητά, αλλά με μέτρο, διατηρώντας τη σιλουέτα της χωρίς υπερβολές ή αυστηρούς περιορισμούς.

Δείτε το βίντεο:



Σχέσεις και επετείους

Η Λοτσάρη δεν άφησε ασχολίαστες τις σχέσεις της και τις επετείους που γιορτάζει με τον σύντροφό της. Με έντονο χιούμορ και μια δόση αυστηρότητας, ανέφερε:

«Εννοείται ότι θυμάται τις επετείους μας! Θα τον είχα απολύσει αλλιώς! Εγώ τις θυμάμαι έναν μήνα πριν».

Η ηθοποιός τόνισε τη σημασία που έχουν για εκείνη οι επετείους, επισημαίνοντας πως αν ο σύντροφός της δεν τις θυμόταν, θα είχε σοβαρό πρόβλημα. Η φράση «θα τον είχα απολύσει» έδειξε το χιούμορ με το οποίο προσεγγίζει τη σχέση της, υπογραμμίζοντας όμως και τη σημασία της προσοχής σε τέτοιες λεπτομέρειες.

Εκρηκτικές εμφανίσεις στη σκηνή

Όσον αφορά τις εμφανίσεις της, η Νίνα Λοτσάρη φαίνεται να είναι σε εξαιρετική φόρμα και πολύ ενθουσιασμένη με το νέο της σόου. Δήλωσε πως το πρόγραμμα που παρουσιάζουν με τη Shaya είναι εκρηκτικό και προσκάλεσε τον κόσμο να έρθει να το παρακολουθήσει:

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Το σόου είναι εκρηκτικό, πρέπει να έρθετε όλοι να το δείτε».

Η Λοτσάρη, που φημίζεται για τις εντυπωσιακές και σέξι ενδυματολογικές επιλογές της, τόνισε ότι δεν χρειάζεται να στείλει σέξι φωτογραφίες στον σύντροφό της, καθώς εκείνος βλέπει τα πάντα από κοντά, δίνοντας μια ακόμα χιουμοριστική νότα στη συνέντευξή της.

Τα πιο σημαντικά